Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

Oliehandel.nl neemt 123motorolie.nl over vanaf 15 Mei.

Persbericht:

Oliehandel.nl neemt per 15 Mei 2020 de bedrijfsactiveiten over van 123motorolie.nl.

April j.l. is Oliehandel.nl met de directie van 123motorolie.nl tot de overeenstemming gekomen om de webshop activiteiten over te nemen.

Het assortiment, voorraad en klantenbestand past naadloos bij Oliehandel.nl en zodoende is besloten om de website compleet te laten integreren bij Oliehandel.nl

De komende weken zal dit worden afgerond en de klanten van 123motorolie.nl zijn op de hoogte gebracht. Tevens heten wij deze klanten persoonlijk welkom met een leuke actie!

Wij bedanken de directie voor het vertrouwen in Oliehandel.nl en zien het als een mooie aanvulling en zullen de klanten de meerwaarde van Oliehandel.nl laten zien!

Jan de Croon

Oliehandel.nl

"onderstaande bericht is krantenmail 123motorolie.nl, waar ook nog een leuke actie aan gekoppeld is."

Beste 1-2-3 Motorolie.nl klant,


Via deze brief willen wij u informeren over een wijziging binnen 1-2-3 Motorolie.nl. Daar er steeds meer nieuwe specifieke smeermiddelen op de markt komen en wij zeker willen stellen dat u als klant voorzien blijft van al deze kwaliteitsproducten, met de service die u van 1-2-3 Motorolie gewend bent, heeft 1-2-3 Motorolie besloten om haar bedrijfsactiviteiten per 15-5-2020 over te dragen aan Oliehandel.NL, een betrouwbare en gespecialiseerde webshop.

De webshop Oliehandel.NL is onderdeel van Oliehandel de Croon B.V. Een familiebedrijf waarbij service, kwaliteit, expertise, bereikbaarheid en persoonlijk contact, de basis is van het succes voor de deze webshop. Oliehandel.NL is in 10 jaar uitgegroeid tot één van de grootste online leveranciers van olie, smeermiddelen, additieven en gerelateerde producten, binnen de Benelux.

Oliehandel.NL levert vanuit haar eigen magazijn uit voorraad, voor een scherpe prijs, dagelijks allerlei bestellingen aan particulieren en bedrijven. De webshop voert meer dan 25 merken voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Voor bedrijven bestaat er de mogelijkheid om een zakelijk account aan te vragen, dit biedt een aantal directe voordelen welke van belang kunnen zijn voor zakelijke afnemers. Een vast contactpersoon en een eventuele persoonlijke afspraak voor een advies op maat met één van de adviseurs van Oliehandel.NL behoort tot de mogelijkheden.


Heeft u vragen, of advies nodig voor uw bestelling?
Dan kunt u nu al contact opnemen met het team van Oliehandel.NL via telefoonnummer 088-0323300 of info@oliehandel.nl.

We vertrouwen erop u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd en danken u hartelijk voor het in ons gesteld vertrouwen voor de afgelopen jaren.

Met vriendelijke groeten,


Team 1-2-3 Motorolie
&
Jan de Croon

, Team Oliehandel.nl