Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

KLANTEN EN LEVERANCIERS BEDANKT, HAPPY NEW YEAR!!!!

ALLEREERST WIL IK ALLE KLANTEN EN ONZE LEVERANCIERS BEDANKEN VOOR HET VERTROUWEN IN OLIEHANDEL.NL, DANK U!!!

Want waar zijn wij zonder producten? En waar zijn wij zonder klanten?? IDD, dan waren wij er in beide gevallen niet!!

" Internetverkoop en olie"leveranciers" is nog niet vanzelfsprekend, maar gelukkig zien ze steeds meer in dat de "wereld" veranderd en wij daar als onafhankelijke partij, Oliehandel.nl, prima mee omgaan "


Daar waren we vanmorgen dan, op 2 januari 2017 in de kantine van Oliehandel.nl… De nieuwjaarsgelukwensen worden gedaan met kleine oogjes.. Zo te zien heeft iedereen een goed oud en nieuw gevierd en het oude jaar dan ook met succes uitgeluid en op het nieuwe jaar geproost!!!

Woensdagmorgen hebben wij onze wekelijkse meeting en zullen we met het hele team terugkijken op 2016 en de PLANNEN voor 2017 doornemen…. Onder het genot van een ontbijt.

In 2016 kan ik maar wat trots zijn op het team van Oliehandel.nl, dat is incl. het administratie team wat aan de „andere” kant zit.

De sfeer was zelfs op de 30e Dec. nog prima;), omzetdoelstellingen zijn gehaald, Oecomix staat in de markt, de nieuwe webshop is volgens onze bouwers eind januari dan "ECHT READY" en ons magazijn en kantoren zijn geüpdatet om in 2017 weer VOLGAS te gaan knallen.

KNALLEN IN 2017!!!

Wat kunnen jullie verwachten in 2017 van Oliehandel.nl en .BE? Ik moet eerlijk bekennen dat ons marketingsplan in de ijskast staat en we deze week daar nog volgas mee bezig zijn… Het „gouden ei” kwam er vorige week pas uit, en deze week moeten we kijken of deze gebakken, gekookt of geklutst gaat worden… .

1 Ding weten we zeker, aan het einde van 2017 KENT "heel" NL OLIEHANDEL.NL!!!!

Onze kernwaarden blijven zeker gehandhaafd en ons service en advies niveau zal met de nieuwe webshop 200% groeien. Daar kunt u als klant dus optimaal van profiteren…

NIEUW MERK ERBIJ EN DIVERSE EVENTS:

  • Gulf komt de komende maanden online, en wij kiezen er bewust voor dat dit pas gebeurd als de nieuwe webshop live is.
  • Aankomend weekend zijn wij aanwezig op het Aircooled Winterfest in Rosmalen.
  • De week erop staan wij dinsdag tm donderdag in de evenementenhal in Hardenberg op de Groene sector vakbeurs, met diverse mooie aanbiedingen!
  • Ook staan wij deze week donderdags t/m zondag op de Interclassics in de MECC in Maastricht. U zult ons vinden bij op de stand van De Croon Classics.
  • Het laatste weekend van Januari zijn wij hoofdsponsor van INDOOR TRACTOR PULLING IJSSELHALLEN ZWOLLE. Hier komen nog diverse acties mee waarmee u kaarten kunt winnen.
  • In Februari staan wij op de Infra beurs in Hardenberg… Daarnaast ziet u ons
  • Eind Februari op de MOTORBEURS UTRECHT, en daar zullen wij een…… Dat blijft nog even een verrassing;)

KORTOM, OLIEHANDEL.NL IS VOLGAS ON TOUR!!!!

Wij zien u graag op onze stands of kom een keer gezellig langs bij onze afhaalbalie, de koffie staat gereed:)

Met gesmeerde groet,

Jan de Croon jr

Oliehandel.nl