Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

​AUTO MOTO D’ITALIA: EEN PICO BELLO DAGJE UIT!

Oliehandel.nl geeft 10% KORTING op Eni!
Maaaama MIA! Zondag 21 oktober is het weer zo ver: Auto Moto D’Italia! Dit spectaculaire evenement vindt dit jaar plaats op de Expo Haarlemmermeer. En siiiiii, Oliehandel.nl is er natuurlijk bij! PIIIIICO BELLOOOO!

Tijdens de Moto D’Italia kan je de meest bijzondere Italiaanse klassiekers bekijken. Maar ook de Italiaanse supercars mogen op dit evenement niet ontbreken! Buiten op de showplaatsen staan honderden Italiaanse schonen te pronken, van Fiat tot Ferrari en van Alfa tot Lamborghini. De Italiaanse sfeer en muziek maakt de ware maffioso in je los. Buiten kun je terecht voor de mooiste concours met tal van Italiaanse auto’s én tweewielers. Een geweldige dag met Italiaans vernuft.

Eni is de hoofdsponsor van deze fantastische dag. En om deze geweldige temperaturen en alle Italiaanse pareltjes te vieren gaat Oliehandel.nl HELEMAAL GEK DOEN! PAZZO! Oliehandel.nl geeft 10 DIKKE PROCENTEN KORTING OP HET ITALIAANSE ENI! Gebruik couponcode ‘ENI2018’ en sla dus nu snel dit Italiaanse superproduct megavoordelig in op www.oliehandel.nl

#datlooptgesmeerd #eni #motoditalia #bellaitalia