Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!


Warning: getimagesize(/home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh//files/2/blog1330885092Eurol-E100068-5L.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 12

Warning: Division by zero in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 13

5W30 motorolie is toch 5W30? Nee dus......

In de jaren 90 was het relatief eenvoudig om de juiste olie te adviseren aan garagist of particulier. Een groot deel van het wagenpark kon men in die tijd afdekken met een 10, of 15W40. Dat ligt nu toch wel even iets anders. Simpelweg een gevolg van alle nieuwe technologieen en een bewezen feit dat een verkeerde keuze een erg kostbare keuze kan zijn. Op dit moment voeren wij van slechts 1 merk bijvoorbeeld alleen al 12 soorten 5W30, allen vol synthetisch maar wel degelijk verschillend. Natuurlijk overlappen een aantal types elkaar en zijn er meestal meerdere mogelijkheden voor een motor. Maar pas op, een verkeerde keuze heeft grote gevolgen die in de meeste gevallen heel veel geld kost.

De verschillende types olien zijn allen gemaakt naar eisen van de autofabrikant en hierop natuurlijk getest en goed gekeurd. De prijsverschillen lopen uit een maar zijn niet onoverkomelijk, zeker als u bedenkt wat de gevolgen kunnen zijn bij het gebruik van een ongeschikte olie. Het aantal stuk gelopen motoren door het gevolg van verkeerd olie gebruik is schrikbarend. Voor elke motor de juiste olie is altijd de goedkoopste oplossing! Via een handige koppeling op onze website kunt u zelf zien wat voor uw voertuig het beste product is: Productadviseur voertuigen, machines en industrie Mocht u twijfelen neemt u dan geen risico en belt u de informatielijn van Oliehandel.nl of stuurt een mailtje met uw vraag. info@oliehandel.nl of TeL: 088 0323300 Met vriendelijke groet, Wilco Temmink.

Stel een vraag
Geef je mening