Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

Diesel motorolie verversen? - Diesel motorolie koop je online bij Oliehandel.nl

Een gezonde dieselmotor heeft als voordeel dat het een lange levensduur heeft en daarbij in een perfecte conditie verkeert zodat het voortdurend topprestaties kan leveren. Om dit te realiseren is het wel van belang dat het oliepeil regelmatig wordt gecontroleerd. Ook is het belangrijk om voor de juiste motorolie te kiezen als u het oliepeil wilt bijvullen.

Bij Oliehandel staan elke dag specialisten voor u klaar om u te helpen om de juiste keuze te maken voor goede diesel motorolie.

Hoe controleer ik het oliepeil?
Als u het oliepeil wilt controleren, moet u dit bij een koude motor doen omdat dan alle olie in de motorcarter zit. Daarbij is het belangrijk dat de auto op een vlakke ondergrond geparkeerd staat. Om het oliepeil te controleren opent u de motorklep van uw auto en draait of trekt u de peilstok naar boven om de peilstok los te krijgen. Maak de peilstok vervolgens school met een niet pluizige of stoffige doek en stop de peilstok in de olietank totdat het de bodem raakt. Als de peilstok de bodem heeft geraakt kunt u de peilstok eruit halen en kijkt u tot waar de olie op de peilstok is gekomen. Op de peilstok bevinden zich twee streepjes waar de olie zich tussenin moet bevinden. Als dit niet het geval is dan betekent dit dat er te weinig, of te veel olie in de tank bevindt.

Oliehandel heeft verschillende merken en soorten diesel motorolie in huis om voor uw motor te zorgen. Door middel van uw kenteken krijgt u bij Oliehandel.nl gemakkelijk een overzicht welk product geschikt is voor uw auto. Voor persoonlijk advies kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze werknemers.


Motorolie van uw benzine motor verversen? Klik hier

Stel een vraag
Geef je mening