Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

Kettingzaag olie verversen? - Olie koop je online bij Oliehandel.nl

Om veilig met een kettingzaag te kunnen werken moet het goed onderhouden worden. Een goed onderhoudende kettingzaag gaat langer mee en verminderd de kans op ongelukken. Let bij het gebruik van een kettingzaag er op dat u veiligheidskleren draagt, volg verder goed de gebruiksaanwijzing op voordat u de kettingzaag gaat gebruiken of gaat demonteren. Controleer regelmatig de zaag en berg hem netjes op na gebruik. Vergeet niet het zaagblad regelmatig na te kijken of het niet verbogen is en of er geen kleine beschadigingen aan de kettingzaag te zien zijn. Zelfs de kleinste beschadigingen kunnen gevaarlijk zijn. Ook moet de ketting goed geslepen worden als die bot begint te worden. Als u aan het werk gaat met een kettingzaag zorg ervoor dat u mentaal goed bent uitgerust zodat u geconcentreerd uw werk kunt doen.

Kettingzaag olie verversen
Als de kettingzaag gevuld is met 2-tak brandstof dan moet u steeds dezelfde brandstof gebruiken als u de kettingzaag wilt bijvullen, dit verlengt de levensduur van uw kettingzaag.
Controleer ook regelmatig het peil van de kettingzaag olie omdat te weinig kettingolie de geleider en de ketting kan beschadigen.

Oliehandel.nl biedt een ruim assortiment aan m.b.t. kettingzaag oliën. Weet u niet precies welke kettingzaag olie u moet kiezen? Aarzel niet om contact te leggen met één van onze medewerkers, zij geven u graag advies over de juiste kettingzaag olie voor uw kettingzaag.

Kettingzaag olie kunt u hier vinden

Stel een vraag
Geef je mening