Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

Stuurbekrachtiging olie verversen? - Olie koop je online bij Oliehandel.nl

Het verversen van uw stuurbekrachtiging olie kunt u op meerdere manieren doen. Als eerste kunt u de aftapplug leeg laten lopen om deze vervolgens weer met dezelfde olie bij te vullen. Het beste is om de voorwielen los van de grond te zetten, om vervolgens het stuur een paar keer naar links en rechts te bewegen. Controleer dan het niveau van de stuurbekrachtiging olie en vul dit bij wanneer nodig is. Beweeg nu weer het stuur naar links en rechts met dit keer een draaiende motor.

Een andere manier is om de leidingen los te halen van de stuurbekrachtigingspomp zodat de leidingen leeg lopen, zorg hierbij voor een opvangbak om de olie in op te vangen. Stuur vervolgens een paar keer naar links en naar rechts om alle oude olie er uit te krijgen. Nu kunt u de leidingen weer monteren en de olie bijvullen. Stuur nu weer een paar keer naar links en rechts en controleer het niveau van de stuurbekrachtiging olie om die zo nodig bij te vullen. Het beste is om de voorwielen hierbij los van de grond te zetten bij het heen en weer sturen. Beweeg nu het stuur weer een paar keer naar links en rechts met ditmaal een draaiende motor.


Oliehandel.nl heeft verschillende soorten stuurbekrachtiging oliën in het assortiment en raadt hierbij de volgende producten aan:


Hulp nodig bij het verversen van uw olie van de versnellingsbak? Klik dan hier

Stel een vraag
Geef je mening