Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

Denk vooruit en bestel uw bootreiniger (waterlijn en onderkant) mee voor na het seizoen!

Hopelijk bent u nu nog aan het genieten van een heerlijke vakantie op het water met het zonnetje hoog aan de horizon. Met mooi weer kunt u lekker bij een strandje uw bootje soppen. Niks aan het handje en onder het genot van een drankje aanschouwt u een uurtje later uw pareltje. Maar u weet dat er een moment gaat komen dat.......

Juist, dat moment bedoelen wij!! In oktober (even deze maand voor het gemak genomen en uitgaande van een lange mooie zomer) haalt u uw trots uit het water. De waterlijn en bodem is altijd voorzien van een gigantisch vieze aanslag.

Dat betekend boenen, schrobben en een hoop ergernis.

Nu hebben wij geen wondermiddel maar door eigen ervaring deze bootreiniger ooit laten ontwikkelen bij een chemie bedrijf. Chemiebestendige handschoenen aan is een pre en zorg dat de boot van je mooie trailer af is. Spuit de te behandelen oppervlakte in met water en daarna de bootreiniger. Laat dit even 5 minuten intrekken maar niet opdrogen. Borstel de oppervlakte goed in en spuit met een hogedrukreiniger het af. Afhankelijk van de vervuiling 1 of 2 x dit doen en u zult verbaast staan van het resultaat.

Het is geen wondermiddel maar het werkt uitstekend!!! En als u nu toch olie of andere producten besteld, dan kunt u dit in de aanbieding mooi mee bestellen en heeft u het gratis in huis.

Bestel snel de DCO BOOTREINIGER HIER!