Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

WHOP, WHOP, OLIEHANDEL.NL KLAPT ER OP! @ MEGAPULL STROE 8 & 9 JUNI

Brullende motoren, duizenden PK’s waar je bang van wordt, dikke tractoren, ongelooflijke trucks en heel veel technische hoogstandjes… Klinkt als de Petrolhead-hemel, right?! Nee, man. Komend weekend gewoon in Stroe. Oliehandel.nl houdt van al het PK-geweld en bulderende gebrul van motoren en sponsort dit evenement. Niet alleen dat! Oliehandel.nl is trotse sponsor van o.a.Tractorpullingteam Let’s Try. Die gasten lopen gesmeerd door de producten van Oliehandel.nl.

De top van de Grand National, Farmstock, Trucks en National komt ook dit jaar weer naar de Veluwe. Gaaf aan Megapull Stroe is dat de sporters samenwerken. Naast de baan helpt iedereen elkaar om de wedstrijden extra spannend te laten verlopen. Spanning, sensatie en… Brullende motoren en bruut PK-geweld.

Voor de kinderen is er veel vertier. Wat denk je van springkussens en miniquads? Op 9 juni zal er een heus kinderterrein geopend zijn.

Zet een kruis in je agenda, trek goeie schoenen aan en kom lekker naar Stroe dit weekend. Die familiebezoekjes en verplichte nummertjes kunnen wel wachten. Jij wil dit weekend in Stroe zijn! Daar gebeurt het. Oh en vrijdagavond? Dan gaan we zelf even rondkijken. Mooi man.

#oliehandel

#datloopgesmeerd

http://megapullstroe.nl