Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

Oliehandel.nl aanwezig op Megapull Stroe, 13 & 14 Mei en op 15 mei op Viva Italia & Supercar Sundag op TT circuit Assen.

Dat Oliehandel.nl al op diverse evenementen aanwezig is, is u waarschijnlijk niet ontgaan.. Tijdens het komende pinksterweekeinde zullen wij ook weer on tour zijn. Vrijdagavond op 13 Mei zijn wij vanaf 19.00 uur aanwezig op Megapull Stroe. De sjeiks met promodames en onze promotruck zal schitteren op dit evenement. Daarnaast zullen wij een leuke actie hebben en verloten wij 1 paar Klumps op het terrein voor de dames... Omdat wij ook op 14 mei hier zijn zullen wij de winnares aan het einde vd dag bekend maken:) Op 15 Mei... Viva Italia powered bij Oliehandel.nl, waar wij hoofdsponsor van zijn...

Op het TT circuit in Assen zullen wij met onze promotruck & team aanwezig zijn op Viva Italia & Supercar Sunday:) Op dit evenement zullen vele italiaanse bolides te bewonderen zijn en daarnaast is er Super Car Sunday, waar vele exclusieve bolides zullen staan en rijden. We komen nog met een fantastische actie eind van deze week dus houdt onze Facebook pagina in de gaten:) Op beide evenementen hebben we leuke aanbiedingen gerelateerd aan het evenement. Kom dus bij ons langs of pak een flyer aan van ons promoteam:) Meer info over VIVA Italia klik hier.

MEGAPULL STROE

Wij zien u graag op een van deze evenementen,

Met gesmeerde groet,

Team Oliehandel.nl.