Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

NIEUWE ONTWIKKELINGEN VRAGEN OM NIEUWE OLIE

Er wordt door autofabrikanten steeds verder ontwikkeld op het gebied van brandstofbesparing, gewicht, prestaties en uitstoot. Dit resulteert vaak in een lagere viscositeit die de smerende capaciteit beïnvloedt.

Daarom zie je dat er steeds meer chemische samenstellingen komen om dat te compenseren. Deze trend heeft als gevolg dat je olie niet meer redelijk universeel kan toepassen. Het is daarom nu extra belangrijk om bij een oliewissel de fabrieksvoorschriften op te volgen. Het gebruik van niet geadviseerde motorolie kan duur uitpakken als je een motorschade oploopt door een verkeerd toegepaste olie.

Twee van deze nieuwe types olie brengen we graag onder de aandacht:

KROON OIL MEGANZA MSP 5W30

Synthetische motorolie

Meganza MSP 5W-30 is een moderne, brandstofbesparende synthetische Mid-SAPS motorolie geschikt voor gebruik in auto's met roetfilters en/of katalysatoren. Speciaal geselecteerde synthetische basisoliën en geavanceerde additieven zijn samengevoegd om de volgende eigenschappen te verkrijgen:

Toepassing

Meganza MSP 5W-30 is speciaal ontwikkeld voor moderne benzine- en dieselmotoren in personen- en bestelwagens uitgerust met roetfilter en/of katalysator. Door de speciale Mid-SAPS formule gaan deze langer mee. Daar waar de fabrikant dit voorschrijft zijn verlengde verversingsintervallen mogelijk. Geschikt voor toepassing in de nieuwste modellen van Renault die een RN17 specificatie voorschijven en voor alle andere merken auto's die een ACEA C3 specificatie voorschrijven.

KROON OIL AVANZA MSP+ 5W30
Synthetische motorolie

Avanza MSP+ 5W-30 is een moderne brandstofbesparende synthetische motorolie, ontwikkeld volgens de meest recente Mid-SAPS technieken voor het gebruik in auto's met roetfilters en/of katalysatoren. Speciaal geselecteerde synthetische basisoliën en geavanceerde additieven zijn samengevoegd om de volgende eigenschappen te verkrijgen:

Toepassing

Avanza MSP+ 5W-30 is speciaal ontwikkeld voor moderne benzine- en dieselmotoren in auto's met roetfilter en/of katalysator. Door de speciale Mid-SAPS formule gaan deze langer mee. Verder biedt deze olie ook een uitstekende bescherming tegen het schadelijke fenomeen LSPI, Low Speed Pre Ignition. Geschikt voor toepassing in de modellen van PSA waar een motorolie met de PSA specificatie B71 2290 >2017 wordt voorgeschreven en voor alle auto's die een ACEA C2 specificatie voorschrijven.