Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

Naast breed assortiment olie voor uw plezierjacht, sloep, speedboot, waterscooter geven wij u ook advies op maat!

Oliehandel.nl heeft het breedste assortiment olie online staan in NL. Ook voor de watersport, van staartstuk olie, marine vetten, tot de milieuvriendelijkste olieen voor uw buitenboordmotor. Nu denkt u, waarom dit bij Oliehandel.nl bestellen? De 3 beste redenen zijn"

  • Scherpe prijzen!
  • Advies op maat!
  • Snelle levering.

Kortom, daarom besteld u bij Oliehandel.nl. Wij vertellen u graag wat meer over welk productaanbod wij u kunnen doen.

Ons productaanbod kunt u zien als u HIER klikt.

Van diverse merken, waaronder Shell, Mobil, Eurol, Kroon Oil kunnen wij u een fantastische productlijn aanbieden speciaal voor de watersport.

TIP 1.:

Als u zelf uw onderhoud doet weet u als geen ander dat kwaliteitsproducten zichzelf altijd weer verdienen t.o.v. het onderhoud. Kortom bespaar nooit op de specificaties die worden geadviseerd ten aanzien van uw vaartuig.

TIP 2.:

Smeer uw smeerpunten regelmatig, ook als het om afdichtingen gaat is dit een zeer belangrijk punt!

Daarnaast is milieu een aspect wat ook bij ons op plaats 1 staat. Misschien is het handig om te weten dat uw motor minder uitstoot heeft als u kiest voor alkylaatbenzine van Oest. Wij verkopen het complete assortiment, zowel in 2T als 4T brandstoffen, klik hier voor meer info!

Voor vragen of bestellingen die u natuurlijk ook online kunt plaatsen, Bel: 088-0323300 of mail naar info@oliehandel.nl

Ter info: Op de afbeelding staat de prachtige Aluqa Abalone 28. Winnaar motorboot HISWA 2016. (Wordt in het dorp Twello gemaakt waar wij gevestigd zijn.) Bekijk hier de site van deze prachtige boten.

Stel een vraag
Geef je mening