Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

OLIEHANDEL.NL ON TOUR: IAMS INTERNATIONAL AMSTERDAM MOTORSHOW 2019

3 t/m 7 april barst het motorspektakel in de Amsterdam RAI los. And guess what? Je maten van Oliehandel.nl zijn er natuurlijk ook gewoon bij! Mét een aantal supercars. Doen we gewoon. Voor jou als petrolhead.

IAMS: SUPERCARS AND MORE
Of je nou gek wordt van de vetste supercars, stijlvolle klassiekers of zin hebt in een te gekke dag uit met een beurs dat alles op het gebied van auto’s in huis heeft: IAMS is hét carevenement in Nederland.

SUPERCARS, SUPERCARS ENNEH… SUPERCARS
Je kunt je kont niet keren of je hupst tegen een supercar op, tijdens IAMS. Maar niet alleen dat is mogelijk! Je kunt ook, met datzelfde kadetje, in een Formule 1 auto plaatsnemen. De Nürburgring kent iedere fan natuurlijk, en deze helden maken dit mogelijk.

DURE JONGENS
Zien welke duurste auto’s er op de IAMS staan? Klik hier. What the f*ck.

WIN EEN DIKKE RIT IN EEN SUPERSTRAKKE SUPERCAR

Oliehandel.nl zou Oliehandel.nl niet zijn als we niet met een dikke actie komen tijdens IAMS. Naast vette prijzen kun je een RIT IN EEN SUPERCAR WINNEN! Dus haast je naar de Oliehandel.nl stand; daar kun je de tickets scoren.

Oliehandel.nl. Jouw beste vriend voor hoge kwaliteit smeermiddelen en additieven. Supersnelle levering en persoonlijk advies.

#datlooptgesmeerd

#oliehandel.nl