Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

Oliehandel.nl on tour: Motorbeurs Utrecht

De start van jouw motorseizoen: dat is de slogan van de motorbeurs 2020. En hé: Onze Oliehandel.nl motor ronkt in volle toeren van enthousiasme om op deze beurs te mogen staan!

Oliehandel.nl: Een hart voor alles wat er met motoren te maken heeft. We laten je zien welke vette producten we in huis hebben om jou en je motor ultieme snelheid, smeergemak, rijplezier en veilige kilometers te bieden. Oliehandel.nl is merk-onafhankelijk en kan dus vanuit alle eerlijkheid adviseren over de juiste olie, smeermiddel en additieven.

Naast uitleg over onze producten, geven we bij onze stand ook demonstraties en nemen we ons rad van fortuin mee. Zo koop je op onze stand niet alleen de beste producten voor de scherpste prijs maar maak je ook nog kans om leuke prijzen mee naar huis te nemen!

Wat kun je dit jaar verwachten: een volle stand gevuld met de meest populaire olie, smeermiddelen en equipment voor motoren, knetter scherpe aanbiedingen, WD-40 met hun Flexible spuitbus, PUTOLINE en ons Rad van Fortuin met fantastische prijzen.

Wil je het beste advies voor jouw motorolie? Heb je een vraag over de juiste smeermiddelen? Zoek ons op in de Jaarbeurs! Standnummer: 12.C.040 🔥

TOT DAN!

Stel een vraag
Geef je mening