Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

​Producten voor je cabrio bij Oliehandel.nl

Cabriolet. De wind door je manen of over je kale bolletje, zonnetje hoog aan de hemel en een leuke dame of heer op de bijrijdersstoel. Ideaal plaatje voor op de zondagmiddag, hè? Oliehandel.nl is stapelgek op cabrio’s. Naast blitse bengels, zijn dit jongens die je goed moet onderhouden. Het onderhoud aan je cabrio is belangrijk, onder andere het onderhoud aan je cabriokap. Onderhoudsmiddelen voor je cabrio scoor je bij Oliehandel.nl.

Eurol MHF 4300

Eurol MHF 4300 is een minerale hydraulische vloeistof die speciaal ontwikkeld is voor niveauregeling, hydropneumatische (mooi Scrabblewoord) vering en hydraulisch systeem van ASD, 4-matic en het cabrioletdak van Mercedes-Benz personenwagens. Probeer deze zin nog maar ‘ns na 3 borrels uit te spreken.

Eurol MHF 4300 biedt een superieure slijtagebescherming en heeft uitstekende vloei-eigenschappen, zelfs bij de laagste temperaturen. Daarnaast heeft Eurol MHF 4300 afgestemde wrijvingskarakteristieken en biedt het afdoende corrosiebescherming en bescherming tegen veroudering. Eurol MHF 4300 is geformuleerd voor toepassingen (niveauregelingssystemen, schokbrekers en power steering) waar de MB 343.0 specificatie is voorgeschreven.

Eurol MHF 4400

Eurol MHF 4400 is een volsynthetische hydraulische vloeistof, die speciaal ontwikkeld is voor centrale hydraulische systemen van een aantal Mercedes personenwagenmodellen. Met name van het type 203.2 en 210 met tandempompen met een gemeenschappelijke olietank voor hydraulische stuurbekrachtiging en niveauregelingssysteem.

Eurol MHF 4400 biedt een superieure slijtagebescherming en heeft uitstekende vloei-eigenschappen, zelfs bij de laagste temperaturen. Daarnaast heeft Eurol MHF 4400 afgestemde wrijvingskarakteristieken en biedt het afdoende corrosiebescherming en bescherming tegen veroudering. Eurol MHF 4400 is speciaal geformuleerd voor toepassingen (niveauregelings-systeem en power steering) waar de MB 344.0 specificatie is voorgeschreven.

MoTip Impregneerspray
Wij zeggen maar zo… Impregneren kun je leren. Het dakje van je cabriolet wil je schoon en vuil- en waterafstotend hebben. Daarom *tromgeroffel*… Impregneerspray van MoTip. Superhandig. Door de unieke receptuur wordt een onzichtbare, beschermende film gevormd, die waterafstotend, maar toch lucht doorlatend is en het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat.

Motorex ProTex
Hou je meer van rijmen? Kies dan Motorex ProTex. Zelfde principe, ander busje. Het bekt net iets anders. Rappers vinden dit ook een leuk product. Motorex Protex, niffo!

S100 Lederreiniger

S100 Lederreiniger verwijdert vervuiling door insecten (IEUWLGH!) en vuil. Ideaal om licht gekleurde leder fris en schoon te houden. Geschikt voor zowel glanzend als mat leder. Oké nu gaan we weer gewoon leer zeggen, hoor. Door de formulering kan het veilig gebruikt worden zonder dat er risico bestaat van verbleken of vergeling van het te behandelen leer. Na behandeling wordt het materiaal niet glad, dus geen risico van glijden. Het hernieuwd de ademende werking van membraankleding.

#oliehandel #cabrio #datlooptgesmeerd