Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

Oliehandel.nl over diesel additieven: DO or DON'T?!

Diesel is op dit moment een veel besproken brandstof,zeker als het gaat om de steeds vaker voorkomende motorvervuiling. Dit komt onder andere door de toename van bio-bestanddelen in brandstoffen, verfijndere motortechniek, langere onderhoudsintervallen en kortere autoritten.

Regelmatig voorkomende problemen zijn verminderende motorprestaties, hoger brandstofverbruik, een slechtere start en buitengewone rookontwikkeling.
Motorvervuiling is niet direct zichtbaar en de gevolgen van deze vervuiling merk je ook nooit van de één op de andere dag.


Maar één ding staat vast, iedere dieselmotor heeft hier mee te maken. Deze motorvervuiling kan leiden tot een hogere uitstoot van milieuvervuilende uitlaatgassen, een hoger brandstofverbruik en bijna altijd tot hoge reparatiekosten,
Kan jij hier zelf iets aan doen? Zeker wel! Er zijn een aantal professionele additieven (specifiek voor dieselmotoren) op de markt die motorvervuiling voorkomen en/of verhelpen. Denk hierbij aan :


Er is dus een groot aanbod van additieven gericht op het voorkomen van problemen, een totaal reiniging, of juist bedoeld voor één speciefiek probleem.

De naam van het product en/of de product omschrijving geven bijna altijd duidelijk aan waarvoor het product inzetbaar is.

Heb je vragen, of twijfel jij over welk product jij nodig hebt? Mail of bel ons, we helpen je graag!

Stel een vraag
Geef je mening