Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

​OLIEHANDEL.NL GAAT NAAR DE RMV IN HARDENBERG

29, 30 en 31 OKTOBER 2019

Alle boeren, bosbouwers en buitenlui opgelet! 29, 30 en 31 oktober is de Rundvee en Mechanisatie beurs in Hardenberg! Een fantastische beurs op het gebied van veehouderij, mechanisatie, de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Natuurlijk zijn je makkers van Oliehandel.nl er ook bij. No farmers, no food. Maar no Oliehandel.nl, no #datloopgesmeerd. Wij zullen aanwezig zijn met een stand met de nieuwste innovatieve smeermiddelen, we stellen onze nieuwe topper Ankie aan jullie voor en we hebben gave gadgets.

Kom je een bakje koffie drinken?

De RMV in Hardenberg is drie dagen een vakbeurs voor mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, intensieve veehouderij, vollegrondteelt, schapen- en geitenhouderij, bosbouw en groentechniek.

Met ruim 400 exposanten is RMV Hardenberg de beurs waar de bezoeker in korte tijd, gemakkelijk en dichtbij, alle kanjers van de branche ontmoet. Toonaangevende fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven uit de branche presenteren hun aanbod. De laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaat techiek, stalinrichting, stallenbouw en voeding komen aan de orde.

De demonstraties van Oliehandel.nl zijn niet het enige wat de jongens doen. Zij geven tevens informatie over milieuvriendelijk en duurzaam onderhoud plegen aan het o zo gewaardeerde wagen- en machinepark. Wij als boeren en bosbouwers weten als geen ander hoe belangrijk het is die grote knapen van goede smeermiddelen en oliën te voorzien. Ook distributeren wij brandstof tegen zeer scherpe prijzen. Gaan we je allemaal uitleggen op de beurs.

#oliehandel #datlooptgesmeerd