Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

Zibro- of petroleumkachel, kachelbrandstof OP Z’N BEST! PECROGOLD.

Gebruik jij in de herfst of winter ook weleens een bijzetkachel voor jouw schuurtje, camping of hobbyruimte? Zo’n gemakkelijke bijzetkachel op een plaats waar geen permanente verwarming aanwezig is? Een zibro- of petroleum bijzetkachel heeft nog steeds vele voordelen. Toch ervaren sommige mensen onnodig nadelige gevolgen van een zibro- of petroleumkachel.

Wist u dat dit met PECROGOLD-kachelbrandstof helemaal niet nodig is?

Voorkom vervelende ervaringen met je petroleum- of zibro kachel.

Vieze geur, hoofdpijn, een kachel die walmt of juist niet warm wil worden. Verkeerde brandstof is bijna altijd de oorzaak. Met de juiste brandstof kun je een hoop ellende voorkomen. Een schone en optimale verbranding voorkomt vervelende geuren en is belangrijk voor onze gezondheid en het milieu. Daarnaast is de kwaliteit van de brandstof van invloed op de af te geven warmte en levensduur van je kachel.

PECROGOLD, betaalbare en goede kwaliteit brandstof

PECROGOLDis een mooi voorbeeld van betaalbare en goede brandstof voor jouw petroleum- of zibro kachel. PECROGOLD is een van de zuiverste brandstoffen op de markt! Behalve dat deze brandstof beter is voor de kachel, is het ook beter voor gezondheid en milieu. PECROGOLD is zwavelvrij met als resultaateen uitermate schone verbanding in jouw kachel.Zit je er niet alleen warmpjes, maar ook zonder nare geuren bij deze winter, wel zo prettig!

Voor meer informatie klik hier!

en om te bestellen op OLIEHANDEL.NL!

Stel een vraag
Geef je mening