Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

Oliehandel.nl over: Pingi Premium F1 aquablaster!

Geen schoonmaak te groot voor dit hoogwaardige reinigingsgeweer! Het afneembare shampoo-reservoir kan met vrijwel iedere (auto-)shampoo of reinigingsmiddel gebruikt worden.

Vul het reservoir, en gebruik de schuimfunctie om je auto, caravan, camper of boot snel en doeltreffend in het sop te zetten. Dit was nog nooit zo eenvoudig!

De schuimfunctie werkt overigens ook prima op ruiten, kozijnen, tuinmeubelen, motoren, fietsen, etc.

Je bedient het krachtige reinigingsgeweer heel eenvoudig met de smarthendel. Hiermee heb je alle controle over zowel de spuit-, als schuimfunctie. Je kan de Aquablaster instellen op 8 verschillende spuit- en sproeistanden. De Aquablaster is voorzien van een afneembaar shampoo reservoir en geïntegreerde schuimfunctie, een universele aansluiting en het heeft twee geïntegreerde filters.

Voor een optimaal resultaat bij het wassen van je auto, caravan, camper of boot, adviseren we het gebruik van de Turtle Wax Hybrid Snow Foam shampoo.


Turtle Wax Hybrid Snow Foam is een pH gebalanceerde shampoo voor een “foam cannon” de shampoo is veilig voor alle oppervlakken. Deze formule heeft een hoog schuimend vermogen en kan heel gemakkelijk worden aangebracht met de Aquablaster. Op deze manier leg je een dikke laag schuim op het oppervlak. Het vuil wordt opgenomen door het schuim en zal daardoor “blijven zweven” in het schuim, boven de oppervlakte. Hierdoor worden krassen geminimaliseerd (het vuil schuurt niet in de lak) tijdens het uitvoeren van het wassen. Door het gebruik van de Aquablaster ontstaat er een verfrissende explosie van een kauwgum geur. De Snow Foam Shampoo kan ook handmatig met een emmer met water gebruikt worden om vuil, vet en oliën gemakkelijk te verwijderen.

De Aquablaster is een reinigings- en sproeigeweer in één. Inzetbaar voor iedere (schoonmaak)klus buitenshuis .

·Duurzaam waspistool

·Afneembare shampoo tank

·Premium spuitpistool

·Hefboom optimale controle

·8 spuit modi

·Snelkoppeling

·2 Waterfilters

·Kleur: Rood/Zwart

·Materiaal: Kunstof-Rubber

·Lengte: 40 Cm

#Datlooptgesmeerd

Stel een vraag
Geef je mening