Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

PUTOLINE KETTINGSPRAY: DAT LOOPT GESMEERD!

Oliehandel.nl is fan van Putoline kettingspray. Putoline is fijne spray om je ketting te smeren. Het smeren van je ketting is belangrijk; zo droogt deze niet uit. Het vet hecht zich aan je ketting en zorgt ervoor dat de ketting gesmeerd tussen de tandwielen blijft lopen. En vergeet de schakels niet! Ook deze hebben vet nodig. Niet vetten = roest en slijten. MOE-JE-NIE-WILLEN! Putoline kettingspray is jouw rescue.

Je vrienden van Oliehandel.nl adviseren om bij elke 500 kilometertjes of na een fikse plensbui, je ketting te smeren. Eenmaal de ketting rond, is genoeg. De kettingspray wordt aan de binnenzijde van de ketting aangebracht. Wanneer je rijdt, wordt het vet in de ketting

PUTOLINE TECH CHAIN

Tech Chain (Ceramic Wax) is een modern, hoogwaardig kettingsmeermiddel. Het product bevat een waxformule met additieven als PTFE.
BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN: Witte keramische wax, trekt geen zand en vuil aan, lang smeervermogen, goed zichtbaar tijdens het aanbrengen, meest verkocht voor road gebruik

PUTOLINE O/X-RING CHAINSPRAY
Door de bijzondere samenstelling is dit smeermiddel heel goed bestand tegen hoge temperaturen. Het smeren van draaiende en moeilijk bereikbare smeerpunten lukt perfect met dit product.
BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN: Transparante kettingspray, dik, klevering, met een superlang smeervermogen

PUTOLINE DX11 CHAINSPRAY
Dit is een synthetisch kettingsmeermiddel. DX11 is super hechtend en slingert niet af. Perfecte bescherming tegen corrosie en slijtage, reducering van wrijving en schoon in gebruik.
BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN: Transparante kettingspray, dun, kleverig met een lang smeervermogen, road en offroad gebruik

PUTOLINE DRYTEC
Drytec is een speciaal PTFE kettingsmeermiddel. Het dringt diep door in de ketting. Het laat een niet-klevende beschermlaag achter. Ideaal voor race en Dakargebruik!
BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN: Transparante, droge kettingspray, niet kleverig, lage rolweerstand, trekt geen zand en vuil aan, race- en dakargebruik.

Meer info over Putoline? Vraag het onze adviseurs! #oliehandel #datlooptgesmeerd