Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

NIEUW OP OLIEHANDEL.NL! PUTOLINE N-TECH®: ALLES OVERTREFFENDE ADDITIEVENTECHNOLOGIE!

We weten dat er door hoge thermische belasting in een motor hydrocarbon oxidatieresten kunnen ontstaan. Hydrocarbo-wattes? Hydrocarbon oxidatieresten zijn eigenlijk verbrande (basis) olie- en additiefresten door hoge temperaturen. Deze resten kunnen zich afzetten met als gevolg dat de motor inwendig vuil wordt. De zuigerveren kunnen dan de neiging hebben te ‘verklemmen’. Dit ongewenste effect veroorzaakt olieverbruik, compressieverlies en dus vermogensverlies op langere termijn. Ook kunnen hydrocarbon oxidatieresten voor ongecontroleerde verbranding zorgen, met motorschade tot gevolg.

De nieuwe unieke N-TECH® additieventechnologie voorkomt dit in grote mate. De gehele motor blijft inwendig schoon wat zorgt voor een extra langdurig hoog prestatieniveau en dus een laag olieverbruik. De zuigers en zuigerveren blijven ook bij lange olieverversingstermijnen zeer schoon met alle positieve gevolgen van dien.

De reinigende eigenschappen van de N-TECH® technologie zijn ongekend. Diverse intensieve motortesten laten zien dat ook motorsludge effectief wordt voorkomen. Blow by gassen worden tot een minimum beperkt waardoor de motoroliekwaliteit over de gehele levensduur hoog blijft. De mix van additieven kan langduriger zijn werk blijven doen.

De nieuwe Putoline Oil N-TECH® PRO R+ productrange is gebaseerd op de allernieuwste revolutionaire Putoline Oil N-TECH® additieventechnologie. De N-TECH® productenlijn is, door de gekozen nieuwe N-TECH® additieventechnologie, goudkleurig. In dit assortiment zitten de volledig vol-synthetische topproducten N-TECH® PRO R+ en N-TECH® PRO R+ OFF ROAD. Beide voldoen aan en overtreffen de nieuwste API SN en JASO MA2, T903 2016-specificaties.

WAT MAAKT DE N-TECH® ADDITIEVENTECHNOLOGIE SUPERIEUR?

Onderdeel van de N-TECH® additieventechnologie is een nieuwe API-groep 5 vol-synthetische basisolie. Deze superieure basisoliekwaliteit met nog nooit vertoonde eigenschappen is sinds kort geschikt als motorfietsmotorolie additief. Door te kiezen voor een zeer nauwkeurige en optimale dosering van de laatste high performance additieventechnologie in combinatie met premium (vol) synthetische basisolie componenten, is een superieure kwaliteit bereikt in deze reeks van producten.

Meer weten? Neem contact op met een van onze adviseurs bij Oliehandel.nl!

info@oliehandel.nl of 088-0323300