Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

​SMEERMIDDELEN... WAT SCHUIFT DAT?!

Jij beveiligt je bedrijf door een schuifpoort of roldeur. Guess what? Je bent niet de enige die flink investeert in het beveiligen van je pand of terrein. Loodsen hebben veelal ook roldeuren. Plaatsen is een eitje, maar die jongens moeten ook onderhouden worden. En daar gaat het vaak dus keihard mis: er wordt geïnvesteerd in (dure) schuifdeuren of rolluiken, maar het onderhoud wordt vergeten. Don’t be a dumb-ass! Investeer in het juiste onderhoud.

OEF – WAT STROEF

Roestige kettingen, smerige tandoverbrengingen, vastlopende tandwielen… Doffe ellende! Zelfs al wordt er trouw af en toe een druppie smeer tussen gekwakt, vaak zijn dat niet de juiste producten. Op de korte termijn is er nog niet zoveel aan het handje, maar op de lange termijn loopt het stroef.

GOED NIEUWS: OME OLIEHANDEL WEET RAAD
Niet bang worden, hoor. We hebben in ons Oliehandel.nl assortiment twee pareltjes van producten om jouw luiken en deuren gesmeerd te laten lopen. Wat te denken van onze Eurol Specialty lijn.

PL Lube en Grease CS-2/502-S Spray zijn speciale producten op Syngis basis. Zij hebben uitstekende en unieke eigenschappen voor het smeren van een schuifpoort of roldeur.

Deze producten zijn trouwens voor veel meer veeleisende toepassingen inzetbaar!

De specialty producten van Eurol zijn te vinden onder DEZE KNOP! Kun je er niet helemaal uitkomen? Onze adviseurs zitten telefonisch voor je klaar om je van het nodige advies te voorzien.Zo weet je zeker dat jij de juiste specialtyy hebt voor jouw toepassing! Succes verzekerd!