Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

SUPERCAR PRO TIPS VOOR JOUW SUPERCAR!

HOLY MOTOROLIE: SUPERBELANGRIJK. Veel supercars leveren enorme snelheid en prestaties. Een goede olie en juiste viscositeit is van groot belang. Benzine- en dieselmotoren met hoge tot zeer hoge vermogens, vragen meestal om een vol-synthetische olie, met krachtige oliefilm.

TIP: Castrol Edge 10W60 Super Car en Mobil 1 Extended Life 10W60.

Castrol Edge 10W60 Super Car met Fluid Strength Technology heeft een krachtig aanpassingsvermogen, wat metaal op metaal contact vermindert. Deze wordt o.a. gebruikt in de M-range van BMW.

Mobil 1 Extended Life 10W60 is ontwikkeld voor zowel de oudere als nieuwe supercar. Uitmuntende dikte qua olie lm zorgt voor extra bescherming.

REMVLOEISTOF

Belangrijk voor de remmerij is dat er een DOT 5.1 remvloeistof gebruikt wordt. Dit omdat deze remvloeistof over een hoger kookpunt beschikt. Dit resulteert in een betere remkracht op het circuit.

TIP: Motul Mocool. ACT COOL, MAN!

Om de superhete motor goed koel te houden, gebruik je een goed additief voor je koelvloeistof. Motul Mocool wordt gebruikt als toevoeging aan (watergedragen) koelvloeistof en en zorgt voor een verbeterde warmteoverdrachtscapaciteit. Warmteoverdrachtscapaciteit is simpelweg de mate waarin de stroming van energie, in de vorm van warmte, op locaties met hoge tempraturen naar lage tempraturen wordt geleid. Motul Mocool koop je deze week voor maar €17,95!
En neem je een doosje? Dan betaal je maar €17,05 per stuk!

#IAMS #SuperCars #Oliehandel #Datlooptgesmeerd