Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!


0W20

0W20 - Olie koop je online bij Oliehandel.nl

0W-20 is een hoogwaardig type motorolie met een lage viscositeit. Het is bestand tegen zowel een zware belasting als hoge temperaturen. 0W-20 motorolie is ideaal voor motoren waarbij een lage HTHS-viscositeit is aanbevolen.

Waarom 0W20 motorolie?

Het is van groot belang om de juiste motorolie te gebruiken, zeker bij motoren waar een lage HTHS-viscositeit uitdrukkelijk aangeraden is. De 0W-20 helpt bovendien om het brandstofverbruik te verlagen en kan de motorefficiëntie verhogen. De meeste merken zijn bovendien voorzien van een oxidatiestabiliserend middel om de veroudering van de motorolie langdurig tegen te gaan.

0W20 Olie bij oliehandel.nl

Bij Oliehandel.nl hebben we een uitgebreid aanbod van motorolie met een lage HTHS-viscositeit. De populaire merken Eurol 0W20 en Kroon Oil 0W20 zijn vlot leverbaar.
Onze vakkundige medewerkers helpen u bovendien graag bij het maken van uw ideale keuze. Bestellen gaat snel en gemakkelijk en bovendien garanderen wij u de beste kwaliteit. Bent u op zoek naar een andere viscositeit, zoals 0w30, ook dan helpen we u natuurlijk graag verder.
Bestelt u vandaag nog voor 15 uur , dan wordt de 0W20 motorolie de volgende dag nog bij u thuis geleverd (indien voorradig). Bestel nu snel eenvoudig uw ideale motorolie bij oliehandel.nl .

Populaire merken met 0W20 olie:
Eurol 0W20 | Kroon Oil 0W20

Lees meer Inklappen


Productenoverzicht

Stel een vraag
Geef je mening