Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

Oliehandel.nl op Automaxx Streetpower Zandvoort op 2 & 3 april

Oliehandel.nl is aanwezig als partner van Automaxx Streetpower op 2 en 3 april. We gaan ons dit jaar profileren op de auto en motorsport evenementen in NL. We zullen op 15 evenementen van 402 Automotive aanwezig zijn als partner of evenementsponsor. Hiermee willen wij laten zien dat wij voor elke doelgroep in de auto en motorsport een passend assortiment leveren!

Tijdens dit evenement is er een bomvol programma samengesteld, zowel op de baan als op de paddock. Zo wordt het weer genieten op zowel zaterdag als zondag van de Dutch Time Attack Masters, Streetlegal Dragraces op de 402 meter en een volle showpaddock! Tijdens dit weekend wordt ook de Euro Time Attack Challenge verreden. Er is een nieuwe Burn Out Madness Contest op de paddock, een nieuwe presentatrice voor de Show & Shine Contest, een volle clubpaddock, een CarLimbo, Propper Droppers Caraudio Contest en op beide dagen een Drift Demo op het rechte stuk van het circuit. Dus alle reden om zaterdag of zondag te komen of natuurlijk beide dagen. Je kunt met een weekendticket ook kamperen op het circuittterrein.

Daarnaast hebben wij een paar prachtige aanbiedingen waar je niet om heen kunt! Profiteer ervan tm 8 April! Aanbiedingen automaxx Streetpower