Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

ONTMOET OLIEHANDEL.NL en PROFITEER!

In 2014 gaan we weer ouderwets knallen op de beurs. De promodames hebben weer mooie posters voor u, de boerinnnenkalender krijgt u bij een bestelling vanaf 225 euro ex BTW en daarnaast hebben we nog 1 spectaculaire MEGA aanbieding waar u geen nee tegen kunt zeggen;) Wat dat is ziet u op de Groenevak sector beurs in Hardenberg. Morgen, woensdag 8 en donderdag 9 januari zijn wij daar aanwezig. Voor kennismaking met ons bedrijf, vertegenwoordigers en producten zien wij u graag op onze stand en leggen u de voordelen van Oliehandel.nl uit.

Ook zullen wij begin februari, 5 tm 7 februari, op de Infrabeurs in Hardenberg staan!

Daar hebben wij naast diverse aanbiedingen ook nog een primeur voor NL!!!!

Binnenkort meer hierover.

Ook op de motorbeurs Utrecht 2013 eind februari zijn wij weer prominent aanwezig!

Op het gebied van motorfiets olie en onderhoud heeft oliehandel.nl bij uitstek de producten in het assortiment die u nodig heeft. Motul, Castrol, Motorex, Eurol, S100, zijn allemaal op onze stand vertegenwoordigd!

Maar het is nu de tijd om uw motor gereed te maken voor het voorjaar, zodra de eerste zonnestralen in maart doorbreken u als eerste de motor weer kunt starten en kunt genieten van uw “liefde”. Alleen het beste is goed genoeg, en wat dat is bepaald u zelf. In diverse prijsklasses hebben wij olie, smeermiddelen en onderhoudsartikelen, dus voor elk budget wat wils.

De lijn van S100, kettingvet, reiniger en onderhouds/schoonmaakmiddelen is zeker een aanrader.

Heeft u vragen en/of wilt u advies over een product, of hoe u het beste een en ander kunt aanpakken, dan horen wij graag van u, op info@oliehandel.nl

Ik zou zeggen, geniet nog even van uw rust, want als u besteld kunt u de volgende dag aan de slag, want dat is ons motto! Geen gedram op de dam, Afspraak = Afspraake & 24 uurs levering.

Kortom Oliehandel.nl, dat loopt gesmeerd!


Jan de Croon jr

Oliehandel.nl