BBQ & Ontvetten

BBQ & Ontvetten

Je verwacht misschien niet direct een link tussen de webshop Oliehandel.NL en jouw barbecue. Toch zou je als fanatieke "grillmeister" even de moeite moet nemen om deze blog te lezen. Het schoonmaken van je barbecue wordt na het lezen van dit blog een stuk gemakkelijker!

Terwijl de innerlijke mens nog aan het bijkomen is van al het lekkers, ga je liever niet aan het schrobben en poetsen. Maar hef je liever nog een keer het glas met als excuses; de BBQ moet eerst afkoelen voor we hem kunnen schoonmaken. Dit resulteert er dan vaak in dat de volgende dag de BBQ weg wordt gezet onder de noemer “die maak ik binnenkort even schoon”. Maar daar komt het dan vaak niet meer van.. Herkenbaar toch?

Na een lange tijd niet gegrild te hebben open je de deksel van je barbecue. Dan blijkt je rooster zwartgeblakerd i.p.v.mooi glimmend RVS. En nu?!

Geen stress, er bestaat namelijk echt een goedkoop wondermiddel: Dasty. Met Dasty krijg jij je rooster heel gemakkelijk weer schoon. Wanneer jij het rooster inspuit met Dasty, even laat intrekken en daarna afneemt met een sponsje of even licht borstelt bij ernstige vervuiling, zal je zien dat het rooster er weer als nieuw uit komt te zien.

Je kan het rooster ook in de week leggen en daarna afspoelen met schoon water. Dit gele wondergoedje is te koop bij Oliehandel.NL en werkt bizar goed.

Vergeet voor je BBQ de dure ontvetters, luxe grill-reinigers of andere zogenaamde professionele oplossingen. In dit geval is goedkoop zeker geen duurkoop.

Oja, en als je Dasty op werkdagen voor 15:00 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis! Handig toch?

Share:

Whatsapp