Oliehandel & Dakar 2022!

Zaterdag 1 januari is de zwaarste rally van het jaar weer van start gegaan! Oliehandel.NL is als trotse sponsor wederom van de partij. We zijn te zien op de truck van het Riwald Dakar Team. Aan de start van de special staan auto’s en trucks te trappelen om te vertrekken, de startorde geeft aan dat zij door elkaar starten en dat staat altijd garant voor spektakel.

Het was een zware proef, met veel zand, duinen, grote afdalingen en lastige navigatie was het meteen een echte Dakar dag.

Het gaat in deze Rally natuurlijk om topprestaties van mens en machine. De deelnemende auto’s, motoren en trucks zijn onderhevig aan extreme omstandigheden.

Denk hierbij aan zand, stof en sterk wisselende temperaturen van bijvoorbeeld 50 graden Celsius overdag tot rond het vriespunt ’s nachts. En wat dacht je van het bijna onbegaanbare terrein?

Extreme omstandigheden vinden wij als leverancier alle dagen terug bij onze klanten in bijvoorbeeld de agri-sector, grondverzet en transport. Sectoren die werken met dure machines, waarbij het van groot belang is dat de smering zorgt voor behoud en levensduur! Aandrijvingen, hydrauliek, lagers en opensmeerpunten moeten moeiteloos blijven draaien in stoffige, modderige maar ook vaak natte (zelfs bij zoutwater) omstandigheden. In reguliere vetten en smeermiddelen blijft zand, stof en modder plakken en ontstaat in vele gevallen roestvorming. Ben je bereid iets meer te betalen voor een topproduct, dan kan je dit echt voorkomen. Je bent gegarandeerd van een betere smering, minder onderhoud, minder stilstand, meer vermogen en een langere levensduur. Al deze Eurol Specilaty producten zijn ook nog eens nagenoeg vrij van microplastics en chloorparaffines, zo werk je mee aan een beter milieu. Als je dan weet dat je uiteindelijk kosten bespaard en tegelijkertijd milieuvriendelijker en veiliger werkt, is de keuze toch snel gemaakt?

Weten of deze producten ook winstgevend kunnen zijn voor jouw bedrijf?

Neem dan contact op met de specialisten van Oliehandel.nl

Share:

Whatsapp