De boel nasty? Gebruik DASTY!

Schoonmaken? Met DASTY loopt ook dat gesmeerd!

Is het tijd om de onderdelen van jouw machines, kettingen, draaibanken - frezen – boormachines, industriële filters, gereedschappen vervuild met verbrande olie te reinigen? Dan is daar een wondermiddel genaamd Dasty voor!

 

Dasty Ontvetter Professional is het ideale product voor de schoonmaak van: werktuigmachines, mechanische gereedschappen en industriële filters. Het kan veilig toegepast worden op een grote diversiteit aan materialen.

Allereerst: Dasty is voor je velgen en motorblok een superproduct maar we raden het af om te gebruiken voor de lak van je auto.

Na het inspuiten met Dasty, gewoon heel even laten intrekken en daarna afspoelen (bij erge vervuiling boenen en afspoelen).

Verder is Dasty ook uitstekend geschikt voor het reinigen van vrachtwagen zeilen, buitenkanten van campers & caravans, boten, zwembaden, kunstof tuinmeubels en schuurtjes.

Ook voor gemorste olie op straat (door bijvullen of verversen) is Dasty prima inzetbaar. Haal zoveel mogelijk olie weg met een keukenrol of een goede olieabsorptiedoek, spuit de Dasty op de plek, even laten intrekken en daarna wegspoelen met voldoende water.

Het middel is veelzijdig inzetbaar, want ook in huis kan je er best veel mee schoonmaken!

Denk hierbij aan je oven en/of vette pannen, afzuigkap, gasfornuis, kookplaat en keukenkastjes.

En wat dacht je van de BBQ met de zomer in aantocht?!

Ook voor het schoonmaken van je badkamer, wc, deuren en kozijnen werkt Dasty erg goed.

Voor geverfde deuren/kozijn, raden we aan om het verdund te gebruiken, om te voorkomen dat je de verf er vanaf poetst.

Hardnekkige vlekken in je kleding? Breng dan Dasty aan op de vlek, laat het intrekken en was het op de manier zoals je gewend bent. In BIJNA alle gevallen zal de vlek verdwijnen. (We raden wel aan om het eerst op een onopvallende plek te proberen!)

N.B. Voor gekleurde oppervlakken en/of stoffen adviseren wij, om onverwachte verkleuringen te voorkomen, het materiaal eerst op kleurechtheid te testen op een niet zichtbare plek.
Dasty niet gebruiken op materialen samengesteld uit policarbonaten (doorzichtig plastic

[Plexiglas], zoals vizier van helm, koplampen auto/motor, douchecabines etc.)

Altijd naspoelen met voldoende water!

Share:

Whatsapp