Blog

Motip

Motip

 

Motip is expert op het gebied van spuitbussen en spuitlakken. Het merk dat zich toelegt op de productie van allerhande spuitbare smeermiddelen en verven. Doordat het merk oorspronkelijk afkomstig is uit de automotive wereld heeft het daarin ruime ervaring. Het levert ook veel hoogwaardige smeermiddelen voor de fietsindustrie.

 

Met Motip bescherm, verzorg of repareer je jouw motor-, scooter- of bromfietsonderdelen. Een vastgeroeste ketting of juist een beschermlaag aanbrengen? Met Motip zit je dan helemaal goed.

Heb jij een probleem met jouw motor? Motip heeft hoogstwaarschijnlijk de oplossing! Of je nu een additief, kettingreiniger of teflonspray zoekt, Motip heeft het in zijn assortiment.

Lees meer

Insecten op je autoruit!

Insecten op je voorruit? Zo verwijder je ze snel en gemakkelijk!

In de zomermaanden is het een bekend fenomeen: insecten die tegen je voorruit aanvliegen en daar blijven plakken. Niet alleen kan dit je zicht belemmeren, maar het kan ook schadelijk zijn voor je auto als de insectenresten niet op tijd worden verwijderd. Gelukkig zijn er verschillende manieren om deze vervelende insectenvlekken snel en gemakkelijk te verwijderen.

Lees meer

Hydraulische olie voor een cabriokap

Hydraulische olie voor een cabriokap

Waarom heeft een cabriokap hydraulische olie nodig?

Cabrioletauto's zijn geliefd om hun open dak, waardoor bestuurders en passagiers kunnen genieten van de vrijheid en het plezier van het rijden met de wind in hun haren. Een essentieel onderdeel van een cabriolet is de cabriokap, die zorgt voor bescherming tegen weersinvloeden wanneer het dak gesloten is. Om het openen en sluiten van de cabriokap soepel te laten verlopen, is hydraulische olie nodig.

Lees meer

Uitbreiding bij Eurol!

 

Nieuw bij Oliehandel.NL: Uitbreiding van het Eurol Specialty Lube PL assortiment

Wij brengen jullie graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij Eurol. Als leverancier van Eurol introduceren we graag de twee nieuwe varianten van de Eurol Lube PL met SYNGIS Technology: een foodgrade variant én een biologisch afbreekbare variant. Met deze twee nieuwe Specialty varianten is de Lube PL, bekend om de droge, antislijtage en kruipende smeereigenschappen, nu voor veel meer toepassingen beschikbaar.

De Eurol Lube PL FD en Lube PL BIO, zijn verkrijgbaar in een 20 liter can. In het najaar zijn beide nieuwe producten ook in een standaard 400 ml spuitbusvariant beschikbaar.

De Lube PL FD is geschikt voor incidenteel voedselcontact, terwijl de Lube PL BIO grotendeels plantaardig is en snel biologisch afbreekbaar.

Deze nieuwe producten en innovaties helpen bij het verbeteren van jullie bedrijfsvoering. Aarzel niet om contact op te nemen wanneer er vragen zijn of als je meer wilt weten over deze nieuwe producten van Eurol!

 

 

Interflon voor efficientie!

Waarom Interflon producten bestellen om efficiënter te smeren?

Efficiëntie is een sleutelwoord in de hedendaagse industrieën. Bedrijven zijn voortdurend op zoek naar manieren om hun processen te optimaliseren en kosten te besparen. Een gebied waarop veel winst kan worden behaald, is het smeren van machines en apparatuur. Het gebruik van hoogwaardige smeermiddelen kan leiden tot meer betrouwbaarheid, minder stilstand en lagere onderhoudskosten.

Lees meer

Vacature-alert!

 
BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN FULLTIME BAAN (40 UUR) IN EEN GEZELLIG TEAM BIJ DE BESTE WEBSHOP VOOR OLIE, SMEERMIDDELEN EN EQUIPMENT?

Ben jij t oevallig ook nog leergierig, nieuwsgierig en een aanpakker?
Dan willen wij heel graag een bak koffie met je drinken!
 

Lees meer

VACATURE ALERT!

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN FULLTIME BAAN (40 UUR) IN EEN GEZELLIG TEAM BIJ DE BESTE WEBSHOP VOOR OLIE, SMEERMIDDELEN EN EQUIPMENT?

Ben jij t oevallig ook nog leergierig, nieuwsgierig en een aanpakker?
Dan willen wij heel graag een bak koffie met je drinken!
 
Want wij zijn op zoek naar een fulltime medewerker binnendienst.
We leren je graag alles over olie, smeermiddelen en equipment, dus ervaring of kennis is niet vereist, maar zou wel handig zijn!
Ons klantenbestand is breed, van particulieren, auto garages tot akkerbouwers.

Hoe komt jouw dag eruit te zien?
We beginnen altijd om 08.00 uur, meestal drinken we daarvoor gezellig samen een bak koffie(niet verplicht uiteraard). Dan check je als eerste je mail, vragen van klanten, inkooporders etc.?
Wanneer je dat hebt bijgewerkt- en beantwoord wordt het tijd om dat ene product waar je vraag naar had op de website te zetten, en de klant hierover te informeren.
Dan word je gebeld door een vaste klant, die heeft met spoed 210L olie nodig.

Hoe ga je dat oplossen?
Vervolgens moet er ook nog worden nagedacht over de aankomende acties, die moeten volgende week worden aangeleverd.
Elke woensdag een gezamenlijke meeting om iedereen bij te praten over wat er de afgelopen week is voorgevallen of wellicht heb je nog goede ideeën opgedaan voor onze webshop.

We staan ook op beurzen, Agri, Automotive, Motoren

Wie weet is dat helemaal jouw ding!

Kortom, een dynamische baan in een tof team!
 
Wat hebben wij jou te bieden;

Een gezellige werksfeer
Goed salaris passend bij deze functie
Vrijdagmiddagborrel
Leuke personeelsuitjes
Pensioenregeling

Meer weten of solliciteren? Stuur jouw vraag en/of sollicitatiebrief met motivatie en CV naar info@oliehandel.nl

Ons kantoor is gevestigd in Twello (tussen Apeldoorn en Deventer)

Start Stop

Start-Stop Systeem

Het start stop systeem bespaart brandstof en vermindert CO2-uitstoot, maar hoe zit het nu eigenlijk met de eventuele (extra) slijtage kosten?

Lees meer

Maak uw Oldtimer gereed voor het voorjaar | Blog | Oliehandel.nl

Eindelijk is de winter dan aangebroken! Koude nachten en heerlijk heldere dagen, kortom het vriest! Er wordt alweer “gevochten” om de eer voor de eerste marathon op natuurijs, maar de echte oldtimer liefhebber doet niks liever dan de kachel aan in de schuur en zijn of haar “liefde” klaar te maken voor het voorjaar, als alle pekel weer van de weg af is. Bij Oliehandel.nl kunt het breedste assortiment olie en smeermiddelen krijgen van NL! Vele merken en verpakkingen zijn leverbaar, merendeel uit voorraad en wij kunnen u altijd voorzien van een betrouwbaar en eerlijk smeeradvies!

De doorgewinterde liefhebber heeft vaak haar of zijn voorkeur voor een merk, voor deze en voor de “nieuwkomers” in dit segment hebben wij een aantal merken uitgelicht met de artikellijn wat voor u interessant kan zijn. Voor vragen kunt u ons bereiken op 088 0323300 of op info@oliehandel.nl In deel 1 de Oldtimer producten

Lees meer

GTL, de brandstof van de toekomst! 10 Vragen & antwoorden: álles over GTL, vindt u bij Oliehandel.nl!

Door de verplichte bio-toevoeging (12%-15%) in de huidige dieselolie ondervinden veel bedrijven met eigen opslag steeds meer problemen. Denk dan aan het ontstaan van vocht en corrosie in de tank en natuurlijk de gevreesde dieselbacterie. Voordat we aan de 10 vragen & antwoorden over GTL beginnen, vatten we kort samen welke problemen we vanuit de markt hebben opgevangen.

Ruim één op de vijf bedrijven kampt met problemen door de huidige diesel. Het grootste probleem is het dichtslippen of verstopt raken van filters op machines en opslagtanks. Gevolgd door de welbekende dieselbacterie, problemen met niet werkende systemen en verminderende prestaties.

 

Lees meer

Whatsapp