Blog

WIN EEN 7 DAAGSE VIP TRIP NAAR DAKAR RALLY 2016


Van 20 t/m 24 oktober staat in Amsterdam de BedrijfsautoRAI 2015 op de agenda! De BedrijfsautoRAI is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in wegtransport en logistieke dienstverlening. De Oliesjeiks van Oliehandel.nl zijn weer in het land. Kom ons live bezoeken op de BedrijfsautoRAI. U vindt ons in hal 4 op stand nummer 110.

Lees meer

Oliehandel.nl toegelaten tot Vereniging van smeerolieondernemingen in NL!


Oliehandel.nl heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt in de verkoop van olie/smeermiddelen en aanverwante producten. Onze doelstellingen, Advies op maat, Afspraak = Afspraak, Service & kwaliteit heeft dit mede veroorzaakt. Met ons klantenbeoordelingsysteem van Kiyoh scoren wij gemiddeld een 9. Om dit te kunnen waarborgen en verbeteren zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden die aanwezig zijn in de markt om hieraan bij te dragen. Het lidmaatschap van de VSN (Verening Smeerolieondernemingen Nederland) is voor ons een waardevolle informatie bron, over de branche, technische informatie en collega's waarmee we informatie kunnen uitwisselen over smeermiddelen. Als online oliehandel zijn wij de eerste die hierbij zijn aangesloten. Kortom, wij zien een nieuwkomer in de traditionele oliemarkt. Na aanmelding begin Juli zijn wij zonder bezwaar van het bestuur lid geworden op 22 augustus.

Lees meer

TT ASSEN ACTIE: BIJ € 25,- BESTEDING gratis 1x 500ML Eurol Brake Cleaner!


Wij zouden Oliehandel.nl niet zijn als wij niet met een grandioze actie komen tijdens de TT Assen. 2 jaar geleden hebben wij een vliegtuig laten vliegen met luchtreclame, vorig jaar is ons plan in duigen gevallen door omstandigheden en dit jaar zal iedereen weten in Assen dat Oliehandel.nl de “BESTE” is in het leveren van Smeermiddelen, Brandstof en EQUIPMENT!

Lees meer

KIES UIT EEN RUIM ASSORTIMENT 5w30 VW 504/507 specificatie olieen.


Wij hebben goed nieuws! De DCO Motion 5w30 504/507 is nu blijvend in prijs verlaagd. Door betere inkoopvolumes en grotere voorraad kunnen wij onze prijzen drastisch verlagen. Dit is duidelijk te merken. De 1L. verpakking is bijvoorbeeld ruim € 2,- in prijs verlaagd. Daarnaast is het product verkrijgbaar in 60 en 210 L. verpakkingen. Hier een duidelijk overzicht van de vergelijkbare producten: 504/507 specificaties

Lees meer

GRATIS JAS BIJ PUTOLINE BESTELLING BOVEN DE € 75,-


Sinds een aantal weken voeren wij Putoline olie in ons assortiment. Vooral in de motorsport is dit merk zeer bekend en heeft al jaren fanatieke "aanhangers" die erbij zweren. Niet voor niets, want de producten worden aangepast aan de vraag van de markt, daarnaast is de technische innovatie dan ook ruimschoots terug te vinden in het productgamma, bijvoorbeeld de NANO technologie. Kortom, reden genoeg voor Oliehandel.nl om dit op te nemen in het assortiment.....

Lees meer

Primeur op de Autorai: de Additievenadviseur van Oliehandel.nl


Op het gebied van toevoegingen aan brandstof en olie heeft Oliehandel.nl al geruime tijd diverse artikelen online staan. Vaak krijgen wij vragen van bedrijven of eindgebruikers welk product zij het beste bij een klacht/probleem kunnen toevoegen.

Wij verkopen sinds de start van onze webshop al de artikelen van Wynns. De Naamsbekendheid is groot, de producten werken naar behoren, maar voor uitzonderlijke situaties is er bijvoorbeeld met JLM lubricants veel meer mogelijk. Bijvoorbeeld roetfilterreiniging, de Valve salver fluid toevoeging voor LPG en daarnaast nog meer hoogwaardige artikelen, die in vele gevallen ook echt een oplossing zijn in plaats van een tijdelijk hulpmiddel dat op korte termijn is uitgewerkt.

Lees meer

Whatsapp