Rundvee en Mechanisatie Vakdagen Hardenberg

RUNDVEE & MECHANISATIE VAKDAGEN HARDENBERG

 

26, 27, 28 oktober 2021

 

Op 26,27 en 28 oktober praten we je graag bij op het vakevent voor de agrarische sector in Noord-, Oost- en Midden-Nederland en de Duitse grensgebieden.

Op deze beurs vind je alle ontwikkelingen en aanbieders voor de rundvee & mechanisatie. Op onze stand ontvangen Meggy & Wim onze vaste relaties en potentiële klanten. Hier informeren we je in een ongedwongen en gezellige sfeer over de actuele prijzen, nieuwe ontwikkelingen,  producten en de scherpste aanbiedingen.

Oliehandel.nl is al jaren de grootste aanbieder van alle agrarische smeermiddelen, brandstoffen en niet te vergeten equipement. Een fijn team medewerkers met kennis van zaken en een no nonsens mentaliteit staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en dragen zorg voor bestellingen welke netjes en snel worden afgehandeld. We hebben meer dan 25 merken in diverse verpakkingen op voorraad en kunnen snel leveren uit eigen magazijn.

Ken je ons al, dan kom je vast even aan voor de gezelligheid en de beste aanbiedingen. Wel van ons gehoord, maar nog geen zaken met Oliehandel.nl gedaan?  Wij hebben een plek voor je gereserveerd en maken graag kennis met jou.

Oliehandel.nl meer dan een vertrouwd adres waar kwaliteit, service en een scherpe prijs wel mogelijk is!

 

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag 26 oktober 2021 | 13:00 – 22:00 uur
Woensdag 27 oktober 2021 | 13:00 – 22:00 uur
Donderdag 28 oktober 2021 | 13:00 – 22:00 uur

 

ADRES

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

 

Graag tot ziens! Want dat is al veel te lang geleden! ;)

Share:

Whatsapp