Oliehandel.NL over park- en tuinmachines

Olie & Smeermiddelen voor Tuinmachines

 

Voor tuin- en parkmachines zijn er verschillende smeermiddelen op de markt welke voldoen aan alle eisen van tuinmachine-fabrikanten. Vanzelfsprekend is het bij deze machines ook van belang de juiste smeermiddelen te gebruiken. Dit resulteert in minder slijtage en daarmee een langere levensduur.

De ontwikkelingen van machines en de steeds strengere milieueisen zorgen er voor dat het belangrijk is om de juiste brandstof en smeermiddelen te gebruiken voor je tuin- en parkmachines.

Olie en brandstoffabrikanten blijven producten door ontwikkelen om de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Zo is het voor tuin- en parkmachines, het milieu en minstens net zo belangrijk; jouw gezondheid verstandiger om alkylaat-brandstoffen te gebruiken.

Nooit meer een vervuild brandstofsysteem, geen vervelende geurtjes meer en bovendien schoner en dus beter voor het milieu. Wie wil dat nou niet?

Veel mensen denken nog steeds dat de viscositeit van een olie de kwaliteit en eigenschappen bepaalt. Maar let op…, niet iedere SAE 5W30 of iedere SAE 10W40 is gelijk! De basisolie en toegevoegde additieven maken het verschil. Die verschillen kunnen erg belangrijk zijn voor jouw machines. Heb jij wel de juiste viscositeit, maar voldoet de olie niet aan de gevraagde goedkeuringen van jouw machinefabrikant, dan is het niet de vraag óf deze stuk loopt, maar wanneer.

Onderhoud jij jouw tuin- en parkmachines zelf? Dan is het belangrijk om de juiste keuzes te maken voor de brandstof en smeermiddelen. De technische medewerkers van Oliehandel.NL geven graag advies voor jouw park- en tuinmachines. Met meer dan 25 merken olie en verschillende merken alkylaat brandstoffen vind je daar de juiste producten en ook nog eens voor een hele scherpe prijs.

Zo ben jij er zeker van dat jouw tuin- en parkmachines met de beste olie en smeermiddelen langer meegaan en word je niet verrast door onnodige kostbare reparaties.

P.S.

Ook voor handige tools zoals schenktuiten, schenkkannen, jerrycans en hevelpompjes voor het afvullen van tuinmachines kun je terecht bij Oliehandel.NL.

Share:

Whatsapp