Blog

Oliehandel.nl aanwezig op Megapull Stroe, 13 & 14 Mei en op 15 mei op Viva Italia & Supercar Sundag op TT circuit Assen.


Dat Oliehandel.nl al op diverse evenementen aanwezig is, is u waarschijnlijk niet ontgaan.. Tijdens het komende pinksterweekeinde zullen wij ook weer on tour zijn. Vrijdagavond op 13 Mei zijn wij vanaf 19.00 uur aanwezig op Megapull Stroe. De sjeiks met promodames en onze promotruck zal schitteren op dit evenement. Daarnaast zullen wij een leuke actie hebben en verloten wij 1 paar Klumps op het terrein voor de dames... Omdat wij ook op 14 mei hier zijn zullen wij de winnares aan het einde vd dag bekend maken:) Op 15 Mei... Viva Italia powered bij Oliehandel.nl, waar wij hoofdsponsor van zijn...

Lees meer

Oliehandel.nl op Automaxx Streetpower Zandvoort op 2 & 3 april


Oliehandel.nl is aanwezig als partner van Automaxx Streetpower op 2 en 3 april. We gaan ons dit jaar profileren op de auto en motorsport evenementen in NL. We zullen op 15 evenementen van 402 Automotive aanwezig zijn als partner of evenementsponsor. Hiermee willen wij laten zien dat wij voor elke doelgroep in de auto en motorsport een passend assortiment leveren!

Lees meer

OLIEHANDEL.NL ook uw partner voor ADBLUE®.


Oliehandel.nl is ook uw adres om uw adblue® te bestellen! Van de kleinverpakking vanaf 1,89L. tm de bulkleveringen (bulk = vanaf 800L.)

Naast leveren hebben wij ook kennis van zaken, Wist u bijvoorbeeld dat ongeveer 5% van het dieselverbruik het Ablueverbruik is... (vrachtwagens)

Ook kunt u deze week extra scherp bestellen! Lees snel verder......

Lees meer

VOORJAAR, HET MOMENT OM UW KLASSIEKER OLIE TE VERVERSEN MET 10% korting!


Het zonnetje scheen deze week alweer hoog aan de hemel.

Afwisselend met koude dagen is het nog te vroeg om te juichen, maar wij weten zeker dat het ook bij u begon te kriebelen om uw liefde weer uit de schuur te halen. Oliehandel.nl denkt met u mee en heeft een prachtige aanbieding! 10% korting op het assortiment om uw klassieker te verversen. En ja, ook op uw oliefilter:)

Lees meer

Wij verkopen 1 jaar Putoline olie! Dat vieren we met 10% korting!


Putoline en Oliehandel.nl zijn bijna 1 jaar aan elkaar verbonden! Het is bijna 1 jaar geleden dat we Putoline in ons assortiment hebben opgenomen. Om dat te vieren hebben we een aantal leuke aanbiedingen van een aantal producten en over het hele assortiment kunnen we jullie 10% korting aanbieden door middel van een couponcode: PUTOLINEKORTING

Als jullie deze invoeren dan komt de korting onderin de winkelwagen te staan en wordt deze verrekend met het totaalbedrag!

Lees meer

Oliehandel.nl gaat NEOX®Energy Diesel additief aanbieden! Reiniging en


Oliehandel.nl is tot een overeenkomst gekomen om het diesel additief NEOX®Energy te gaan verkopen. Dit gaan wij zowel doen op onze thuisleveringen, wat apart vermeld wordt in ons dagprijs overzicht, evenals kleine verpakkingen online verkopen voor het zelf toevoegen van dit uitstekende additief met bewezen resultaten! Beter voor het milieu, beter voor de motor en beter voor uw portemonnee, doordat we echt resultaten laten zien in besparing van brandstof. Benieuwd? Lees snel verder...

Lees meer

Februari 2016 assortiment uitbreiding MOBIL, ENI & Meguires


Nu de eerste maand van 2016 er weer geruime tijd op zit, kunnen we zeggen dat 2015 een succesvol jaar is geweest voor Oliehandel.nl. Hoop gezien, hoop gehoord, hoop geleerd en een hoop nieuwe klanten verwelkomt. Klanten waar wij zuinig op zijn en waar wij hopen een mooie bijdrage te kunnen leveren in advies, levering en besparing, zowel op prijs als door de juiste advisering op onderhoud.

Lees meer

Oliesjeiks geven motor weg tijdens Motorbeurs 2016


De snelst groeiende en meest concurrerende webshop voor olie, brandstof en smeermiddelen, Oliehandel.nl, heeft wel een hele gave actie tijdens de Motorbeurs 2016 in Utrecht!

De inmiddels welbekende Oliesjeiks geven namelijk een Limited Edition motor weg!

Lees meer

Win een Sponsorpakket van OLIEHANDEL.nl tot € 500,-


Oliehandel.nl wil naamsbekendheid.... Jij als klant bent de beste Ambassadeur voor ons bedrijf.. Sponsoraanvragen krijgen wij elke dag, soms meerdere per dag....

Om iedereen een kans te laten maken op een sponsorpakket hebben wij de volgende actie bedacht:

Lees meer

Whatsapp