Blog

VERLAAGDE PRIJZEN CASTROL OLIE BIJ OLIEHANDEL.NL


Tijdens de Brazilian weeks van Oliehandel.nl heeft u kunnen profiteren van 10% korting op onze prijzen van de Castrol producten. De afgelopen weken hebben wij door onze groei, het magazijn veranderd en uitgebreid en zodoende meer voorraad ruimte gecreëerd.

Lees meer

10% KORTING OP ALLE MANN FILTERS!


Gemak dient de mens, dus als u voortaan uw olie bestelt bij ons, kunt u ook kiezen uit een compleet assortiment filters. Olie, Bransdstof, lucht filters etc… Voor uw auto, boot, tractor, machine, motorfiets etc…

Kwaliteit geen issue!

Met MANN Filters als hoofdleverancier is de kwaliteit altijd gegarandeerd. Met het huidige assortiment kunnen wij de meeste filters leveren. Dus ongeacht merk of type voertuig, bij ons op de website kunt u het vinden!

Lees meer

HET BELANG VAN REMVLOEISTOF VERVERSEN!


Wat een heerlijk weer was het van het weekend. Gister had ik het geluk dat we in Sauerland in de bergen waren om te toeren met een klassieker. Nu had deze een aantal jaren stilgestaan. Van de week een APK erop, zonder problemen en hij reed als een zonnetje. Dus niks aan het handje zou je denken!

Lees meer

SUPERBOEREN, opgelet, OLIEHANDEL.NL gaat de Achterhoek in!


Van dinsdag 3 t/m donderdag 5 juni 2014 vindt de nieuwe Landbouwbeurs Achterhoek plaats. Het wordt gehouden op het evenemententerrein in Halle, daar waar ooit de Zwarte Cross is begonnen. De beurs biedt een breed assortiment producten/machines die in de sectoren: rundvee, mechanisatie, akkerbouw, intensieve veehouderij, volle grondteelt en de toeleverings industrie toegepast en/of gebruikt worden.

Lees meer

JUMBO VATKRAAN, IDEAAL VOOR GROOTVERBRUIK!


Super snel olie en/of koelvloeistof "tappen" met de metalen Jumbo vatkraan! Tijdens het bijvullen of verversen van uw olie ook zo lang aan het wachten tot er een paar liter olie uit uw vat is gestroomt? Dit is nu verleden tijd.

Lees meer

Welke motorolie hoort er in mijn auto?


Vaak krijgen wij bovenstaande vraag aan de telefoon of in de e-mail box gesteld. Gelukkig, want dat betekent dat oliehandel.nl goed gevonden wordt. “Want wat is goed voor mijn auto en voor mijn portemonnee”? Vaak wordt olie van de “supermarkt” afgedaan als "slecht" . Dat is zeker niet het geval. Als je maar let op de specificaties waaraan het product moet voldoen wat in de motor moet, dan is het altijd goed.

Juist daarmee gaat u snel de “mist” in.

Lees meer

DCO OLIE = DE CROON OLIEHANDEL, een merk om van te profiteren!


Al bijna 25 jaar verkopen wij olie onder ons eigen merk, DCO. In de afgelopen 25 jaar is er een hoop veranderd. Het merk DCO heeft naamsbekendheid in de regio van Twello en is al jarenlang te zien op onze tankstations. Vanaf januari 2012 hebben wij gekozen voor het welbekende wit/groene vat met DCO logo, welke elke maand staat afgebeeld met onze prijslijst in de AGRITRADER.

Maar waarom zou u, als klant voor ons merk DCO kiezen en niet voor een duurder alternatief? Dat leg ik u heel simpel uit.

Lees meer

Whatsapp