Blog

​​​ ​Verzendkosten


Verzendkosten maken deel uit van de totaalprijs van een product dat je online bestelt en bij je thuis of op de zaak laat afleveren. Sommige aanbieders verwerken de verzendkosten in een artikel, echter vermelden de meeste leveranciers separaat wat de verzendkosten zijn. Dit wordt soms gezien als een nadeel; we zijn en blijven Hollanders die liever niet te veel betalen. Bij nader inzien zijn verzendkosten praktisch altijd lager dan wanneer je jouw product zelf zou kopen en eigen kosten voor vervoer en tijd zou berekenen. Een mooie bijkomstigheid is dat gecombineerde pakketbezorging duurzamer is en bijdraagt aan een schoner milieu.

Lees meer

​​​ ​FIJNE FEESTDAGEN en een GESMEERD 2021!


Met de feestdagen voor de deur, is 2020 bijna ten einde.

Bij Oliehandel.nl zijn wij druk met het bedenken en plannen van nieuwe en ludieke acties voor het komende jaar. Wij kijken uit naar een heel mooi 2021. Wij hopen op een minder turbulent jaar, zodat iedereen gezond en wel de draad van het “normale leven” weer kan oppakken.

Lees meer

DCO Racing 102 - Nu te reserveren bij Oliehandel.nl


Benzine met een octaangehalte van 102 was eerder bij de meeste tankstations verkrijgbaar. Helaas behoort dit door de verplichte levering van E10 biobrandstof tot de verleden tijd.

Deze benzine met een octaangetal van 102 is nu vaak vervangen door de wettelijk verplichte E10 brandstoffen.

Lees meer

WINTERDIESEL


Tijdens de winterperiode kan dieselolie gaan vlokken door lage temperaturen. Om problemen te voorkomen, besteden we bij Oliehandel.Nl graag aandacht aan dit onderwerp.

Lees meer

Veilig de weg op in de winter

De winter is weer in aantocht en de eerste nachtvorst hebben we inmiddels gehad.

Wanneer de dagen korter worden en de kans op gladheid groter is, is aandacht voor veiligheid extra belangrijk. Graag helpen we u in de winter ook veilig op (de) weg.

Lees meer

​​​ ​OLIE & SMEERMIDDELEN VOOR DE AGRARISCHE SECTOR


De agrarische sector is dé branche bij uitstek waar hoge eisen worden gesteld aan olie & smeermiddelen. De werkomstandigheden zijn vaak extreem. Deze omstandigheden vragen om specifieke producten welke zorgen voor optimaal behoud van (dure) machines.

De machines worden blootgesteld aan alle weersomstandigheden en hebben vaak te maken met zand en water. Dit is van grote invloed op het materieel. Extra goede bescherming is geen overbodige luxe, eerder noodzaak. Met de juiste smeermiddelen voorkom je slijtage en/of stilstand; kosten waar je als ondernemer niet op zit te wachten.

In de webshop van oliehandel.nl vind je de juiste olie- en smeermiddelen voor de agrarische sector. Je kunt hier zoeken op tractor of machine, krijgt dan direct een online advies met uitsluitend producten welke voldoen aan de gestelde eisen van de fabrikant.

Heb je vragen over een toepassing of staat jouw machine er niet tussen? Geen nood, bel met onze gratis advieslijn of stuur een mail met je vraag naar info@oliehandel.nl. Je wordt dan persoonlijk geadviseerd door één van de speciale

agri-adviseurs.

Oliehandel.NL levert het gehele agrarische assortiment aan o.a. loonbedrijven, landbouwmechanisatiebedrijven en eindverbruikers.

Wij bieden altijd de beste producten voor een superscherpe prijs.

Lees meer

​​​ ​VEILIG DE WEG OP IN DE WINTER!


De winter is weer in aantocht en de eerste nachtvorst hebben we inmiddels gehad.

Wanneer de dagen korter worden en de kans op gladheid groter is, is aandacht voor veiligheid extra belangrijk. Graag helpen we jou in de winter ook veilig op (de) weg.

Lees meer

Kettingzaagolie en meer!


Iedereen die met een kettingzaag werkt, weet hoe belangrijk het is, dat deze machine optimaal kan presteren.

Brandstof, motorolie (Behalve dan voor de elektrische uitvoeringen) en de olie op de ketting zijn cruciaal voor werkgemak, levensduur en duurzaam werken met een kettingzaag.

Lees meer

Whatsapp