Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!


Warning: getimagesize(/home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh//files/2/blog133037287557af67cfea8e8ac47b28f7122c31448a.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 12

Warning: Division by zero in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 13

Bestelling Motorbeurs worden a.s. Donderdag of vrijdag bij de klant afgeleverd!

De motorbeurs was voor Oliehandel.nl een daverend SUCCES! Naast ons prachtige assortiment van Eurol, welke wij uitgebreid hebben laten zien aan onze (toekomstige) klanten, konden wij natuurlijk ook onze nieuwe productgamma presenteren!

Met name S100 onderhoudslijn en de Motorex olie lijn, kon het publiek op de motorbeur Utrecht 2012 erg waarderen.. Onze aanbiedingen, welke deze week nog geldig zijn op oliehandel.nl, vonden dan ook gretig aftrek! Onze bloq is eigenlijk bedoeld voor wetenswaardigheden omtrent olie en smeermiddelen. Daarom kunt u vanaf einde van deze week een leuk bloq stukje lezen op oliehandel.nl, waarover dat gaat? U ziet het binnenkort! Hou onze bloq in de gaten! Misschien weet u een leuk onderwerp waarover u een vraag heeft, stuur deze naar oliehandel.nl en dan leest u het misschien wel in onze bloq! Met vriendelijke groet, Jan de Croon jr Oliehandel.nl

Andere blogitems

Kettingzaagolie!

22 februari 2021

​WIN JE MOTORRIJBEWIJS!

15 februari 2021

MOTORBEURS

15 februari 2021

MILLERS OILS

01 februari 2021