Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!


Warning: getimagesize(/home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh//files/2/blog1334667804Pp050.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 12

Warning: Division by zero in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 13

Ik ben op zoek naar een water (vast) afstotend vet, welke moet ik hebben?

Ik ben op zoek naar een water (vast) afstotend vet, welke moet ik hebben? Schroefaskokervet, Calieurvet EP2 of Marine Grease EP2? Geen idee, het kan allemaal! Ligt er natuurlijk aan voor wat voor een toepassing je het gebruikt, is het eerste wat wij dan als antwoord geven.
Nu kregen wij van de week de vraag om een water”vast” beschermend vet.

Ons antwoord, dat hebben wij! . Waarvoor wilt u het gebruiken?
Om de lagers van een zodenbemester te smeren. Deze zit in “natte” grond, dient dus van goede kwaliteit te zijn om een goede bescherming tegen water te bieden. Natuurlijk moet het ook beschermen tegen grond en andere viezigheid.
Wij adviseren hiervoor het Eurol Calieur EP2 vet, deze is op Lithium en Calcium basis, wat ervoor zorgt dat het de beste eigenschappen van beide “vermengt”.
Uitermate goede smerende eigenschappen onder hoge temperaturen, Vochtverdringende eigenschappen waar Calcium voor wordt gebruikt. Door toevoeging van Extreem High Pressure dopes, is het kwalitief zeer hoog vet.
De klant tevreden met de uitleg en het vet, de machine wordt prima beschermd en wij een order, wat kan het toch simpel zijn;)

Team Oliehandel.nl