Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!


Warning: getimagesize(/home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh//files/2/blog1333700179sh_nachtbeeld_229.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 12

Warning: Division by zero in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 13

Oliehandel de Croon B.V. : Van onderweg naar de digitale snelweg!

In 2011 heeft Oliehandel de Croon  een enorme stap gezet door een compleet assortiment Olie en smeermiddelen aan te bieden op Oliehandel.nl .
Een jaar later hebben wij de beslissing genomen om de zakelijke markt op te gaan via de digitale snelweg!. Eind mei zullen wij ons zakelijk account gaan aanbieden bij al onze klanten en relaties. Iedereen krijgt een persoonlijk account, met de prijsafspraken die zijn gemaakt.
Bestellen kan nu dus onllne, maar bellen is natuurlijk ook altijd prima! Tel: 088 0323300
Onze service blijft, dus onze vertegenwoordigers bezoeken u graag voor een offerte of smeeradvies!Brief aan al onze relaties:

Om u anno 2012 nog beter van dienst te kunnen zijn is onze oliehandel uitgebreid met een zeer volledige webshop waar u al onze kwaliteitsproducten vindt voor scherpe prijzen!
OLIEHANDEL.NL = scherpste prijzen = afspraak is afspraak = advies op maat = OLIEHANDEL DE CROON B.V.
Deze site is niet alleen bedoeld voor de particuliere afnemer, maar ook voor u als zakelijke relatie. Binnenkort informeren wij u over de mogelijkheden voor het aanmaken van een zakelijk account.
BESTELT U ONLINE VOOR 15:00 UUR, DAN WORDT UW BESTELLING DE VOLGENDE DAG GELEVERD.*
* mits voorraad artikel, geldig voor zakelijk account.
Heeft u vragen of wilt u bestellen zoals u gewend was? Geen punt, onze service verandert niet, bel gerust uw vertegenwoor- diger of het kantoor te Twello. Wij staan u dus graag te woord of bezoeken u desgewenst op afspraak voor een passend bedrijfsadvies en/of geheel vrijblijvende prijsopgave.
Om u alvast te laten wennen aan de zeer scherpe prijzen en onze nieuwe formule hebben wij een aanbiedingsfolder meegestuurd. Profiteer nu van deze bodemprijzen en bestel telefonisch of direct online uw vertrouwde producten.
Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dit graag.
Met vriendelijke groet,
Jan de Croon jr.
OLIEHANDEL DE CROON B.V.