Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!


Warning: getimagesize(/home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh//files/2/blog1334954924images.jpeg): failed to open stream: No such file or directory in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 12

Warning: Division by zero in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 13

Oliehandel.nl gesmeerd in beweging.

Oliehandel.nl levert kwaliteitsoliën die volgens de laatste kwaliteitsnormen zijn goedgekeurd. Er is voor elk voertuig en/of machine een geschikt product. Kijk maar eens op onze online olieadviseur:
Toets uw kenteken en/of machine in en u ziet in één overzicht welke smeermiddelen u nodig heeft.


Bovendien besteedt Oliehandel.nl veel tijd en aandacht aan technische trainingen en het geven van informatie. Door de groei van het aantal oliesoorten met verschillende, vaak voertuig-machinespecifieke, specificaties is daar veel behoefte aan. Oliehandel.nl is een zogenaamde totaalleverancier die bijvoorbeeld alle automotive vloeistoffen levert. Naast alle motorolie- producten levert Oliehandel.nl ook alle andere oliesoorten zoals versnellingsbakolie en automatische transmissieolie, remvloeistof en stuurbekrachtiging- vloeistof, koelvloeistoffen / antivries en werkplaats additieven .
Oliehandel.nl biedt ook anticorrosie producten als (Tectyl), spuitbussen en reinigingsproducten. Naast alle producten voor personenauto’s, biedt Oliehandel.nl ook een ruim assortiment producten voor uw motor, de transportsector, de industrie, de agrarische sector en een speciale nauticline voor de watersport. Als moderne leverancier moet je meer doen dan alleen producten leveren.
Oliehandel.nl is dus niet alleen productgericht, maar ook praktijk- en marktgericht.
Voor informatie kunt u ons altijd bellen, bent u als bedrijf nieuwsgierig geworden naar de mensen achter de kwaliteitsproducten en wel zeer scherpe prijzen van Oliehandel.nl? bel dan snel en maak vrijblijvend een afspraak voor een informatief gesprek met één van onze mensen.
Wilco Temmink
Verkoopadviseur Oliehandel.nl DCO

Andere blogitems

Kettingzaagolie!

22 februari 2021

​WIN JE MOTORRIJBEWIJS!

15 februari 2021

MOTORBEURS

15 februari 2021

MILLERS OILS

01 februari 2021