Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!


Warning: getimagesize(/home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh//files/2/blog1334661905cadillac_car_oldtimer_auto.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 12

Warning: Division by zero in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 13

Waarom een speciale oldtimer olie in mijn klassieker?

Bijna iedere oldtimer bezitter is apetrots op zijn of haar auto. Waar je hem nu ook voor gebruikt, dagelijks gebruik of hobby en er alleen met mooi weer mee rijdt, sentiment brengt het altijd met zich mee… Een bezit waar je trots op bent, dus ook op passende wijze voor “zorgt”. Als Oliehandel.nl begrijpen wij dit als geen ander. Speciaal voor de oldtimer liefhebbers hebben wij van diverse merken speciae prodcuten in ons asortiment.

Van Eurol, wat wij al jaren voeren, hebben wij de minerale motorolien, welke zeer geschikt zijn voor de klassieke voeruigen! Daarnaast leveren wij sinds een aantal maanden de Kroon Oil Classic lijn.Nostalgische blikken, met de kwaliteit olie die u nodig heeft voor uw oldtimer. Deze koopt u bij oliehandel.nl
Motorolie, versnellingsbakolie, Stuurbekrachtigingsolie en daarnaast ook Inloop motorolie, Motorspoel olie en Conserveringsolie, om voertuigen veilig op te slaan voor een langere stallingsperiode.
In deze olie zitten de specificities verwerkt van “vroeger”, welke voorgeschreven waren en waar uw auto/motor/boot/tractor zich het lekkerste bij voelt.
Heeft u vragen en/of opmerkingen, bij Oliehandel.nl geven wij ook nog eens ouderwets advies. Doordat wij meerdere merken leveren, staan wij hier onafhankelijk in.
Want u wilt voor uw klassieker toch ook alleen het beste? Voor vragen kunt u ons benaderen tijdens kantooruren op tel 088 0323300 en via de mail: info@oliehandel.nl

Jan de Croon jr

Oliehandel.nl