Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!


Warning: getimagesize(/home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh//files/2/blog1337022779DCO_logo_FC_restyle.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 12

Warning: Division by zero in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 13

Het Private label van DCO

Oliehandel.nl heeft een zeer breed scala aan merken in haar magazijn vertegenwoordigd. Naast al deze bekende merknamen leveren zij al meer dan 20 jaar een groot aantal producten onder eigen merknaam DCO. Dit private label concept is één van de sterke troeven van Oliehandel.nl, namelijk de beste kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs!

Hoe dit kan?
Oliehandel.nl maakt vaste prijs afspraken met de fabrikant van een A-merk olie, betreffende de totale (jaar)afname en de afname per levering. De fabrikant is verzekerd van een bepaalde jaarafname en vooraf bepaalde transportkosten, dit versterkt hun onderhandelingspositie bij de inkoop en/of prijsafspraken. Om dat bij dit concept niet de naam van het A-merk wordt vermeld op het product, is de bodemprijs van de private label lijn geen directe concurrent voor het producerende A-merk, maar wel een omzetverhogende en dus kosten verlagende afnemer. Deze voordelen maken de lagere prijs mogelijk! De kwaliteit is onbetwist gelijk aan die van het A merk en door de etikettering met vermelding van de verplichte specificaties door iedereen te vergelijken.
Het private label DCO is dan ook zeker de moeite waard om eens te vergelijken!