Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!


Warning: getimagesize(/home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh//files/2/blog1338452103agrarisch.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 12

Warning: Division by zero in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 13

OLIEHANDEL.NL EN DE AGRARISCHE SECTOR, DE COMBI.

Ons bedrijf is al van oudsher bekend met de agrarische sector, deze doelgroep is in de provincies Overijssel en Gelderland meer dan 20 jaar bediend vanuit onze bekende compleet ingerichte verkoopwagens. Onze vertegenwoordigers kwamen 2 x per jaar op route bezoek zonder afspraak bij de bedrijven “thuis”. Voor de afnemer vaak op een ongelegen moment, of op een moment dat er nog voorraad voldoende was. Voor technische vragen belde de klant vanzelf altijd met zijn of haar vertegenwoordiger van ons bedrijf, vaak werd deze ook gebeld voor een bestelling van producten op het moment dat de afnemer deze nodig had.

Dit is nu juist één van de vele voordelen van de nieuwe bestelmethode via Oliehandel.nl.
U bestelt wanneer u dit wilt, 7 dagen per week 24 uur per dag.
Voor diegene die liever belt, kan dat natuurlijk ook omdat de oude mogelijkheid gewoon blijft bestaan. Ook voor al uw vragen zijn wij net als voorheen telefonisch bereikbaar en staan we u graag te woord. Wilt u graag een advies op maat voor uw bedrijf en wilt u hiervoor liever een persoonlijke afspraak? Geen punt, we komen dan graag bij u langs voor een passend bedrijfsadvies, maar dan op een moment wanneer u dit wenst! 
Dat door deze “nieuwe manier van werken” de kosten lager zijn dan voorheen en dit voordeel terug te zien is in de lagere prijs voor de smeermiddelen (uiteraard ook voor onze klanten van oudsher), is in deze tijd van recessie uiteraard een zeer positieve en niet geheel onbelangrijke bijkomstigheid!

Conclusie: LAGE PRIJZEN, KWALITEITSPRODUCTEN EN UITSTEKENDE SERVICE!