Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!


Warning: getimagesize(/home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh//files/2/blog134043824610671266-gieten-motorolie-uit-de-plastic-verpakking.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 12

Warning: Division by zero in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 13

Olie is olie

Een uitspraak die wij al vaak hebben gehoord en nog bij regelmaat zullen horen, het antwoord zonder uitleg is simpelweg NEE!
Toch willen wij u de uitleg niet onthouden.

Uiteraard zijn er vele soorten olie die op elkaar lijken, toch is het voor de levensduur en onderhoudskosten van elke machine, van groot belang om het juiste product te kiezen.
Aan de hand van een praktijk voorbeeld leggen we graag uit wat wij bedoelen:
Onlangs ontvingen wij een bestelling met een aantal producten voor de agrarische sector. De klant bestelde o.a. ook een hydraulische olie, de HLP 46 voor zijn tractor.
Zeker niet de meest voorkomende hydraulische olie voor tractoren, bij nader inzien bleek dan ook dat de klant een olie bedoelde voor het hydraulische gedeelte samen met de versnellingsbak. Hiervoor dient men een hydraulische transmissie olie te gebruiken, welke naast geschikt te zijn voor het hydraulische gedeelte, ook het juiste product is voor de versnellingsbak. Hier kan men dus echt niet alleen volstaan met een hydraulische olie.
Bij twijfel raadpleeg dan altijd onze productadviseur, of vraag om een persoonlijk advies!

Andere blogitems

Kettingzaagolie!

22 februari 2021

​WIN JE MOTORRIJBEWIJS!

15 februari 2021

MOTORBEURS

15 februari 2021

MILLERS OILS

01 februari 2021