Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!


Warning: getimagesize(/home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh//files/2/blog1340361523Foto vrachtwagen JDC.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 12

Warning: Division by zero in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 13

OLIEHANDEL.NL GEEFT U GRAAG ADVIES!

Al sinds 1928 verkoopt ons familiebedrijf olie. Natuurlijk zijn wij met een simpel assortiment begonnen in een kleine winkel. Een aantal soorten olie, waar duidelijk van was voor welk onderdeel van de auto of machine ze geschikt waren. Tijden veranderen, dat is iedereen duidelijk. De laatste 10 jaar is de techniek zo vooruitstrevend, mede door de milieu aanpassingen, dat er een wir-war van namen en viscositeiten is bijgekomen.

Ieder merk heeft zijn eigen range, kwaliteit en prijsverhouding. Maar hoe kies ik nou de juiste olie voor mijn auto, boot, machine, vrachtwagen, motorfiets of tractor????
Op Oliehandel.nl kan dat op 3 manieren:
1.
1.1 U gaat naar onze productadviseur: http://oliehandel.nl/productadvies
Hier kunt u uw personenauto kenteken invoeren en dan komt er een smeeradvies uit.
1.2 U kunt in 5 stappen voor uw voertuig of machine een smeeradvies uitdraaien.
2.
U stuurt een e-mail met de bekende gegevens van uw Voertuig of machine naar info@oliehandel.nl en u krijgt binnen 1 werkdag een smeeradvies.
3. U neemt tijdens kantooruren contact op met een van onze verkoopmedewerkers op tel: 088 0323300 en krijgt antwoord op al uw vragen!
Want de juiste olie is misschien wel wat duurder op het moment van aanschaf, maar voorkomt een hoop problemen en kosten in de verder levensloop hiervan. Kortom,
Oliehandel.nl is uw partner voor al uw olie en smeermiddelen.
• Advies
• Kwaliteit
• Scherpe prijzen
• Service

Team Oliehandel.nl

Andere blogitems

Kettingzaagolie!

22 februari 2021

​WIN JE MOTORRIJBEWIJS!

15 februari 2021

MOTORBEURS

15 februari 2021

MILLERS OILS

01 februari 2021