Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!

Kwaliteit, service en toch echt de laagste prijzen..kan dat?

Het blijkt te kunnen in de formule van oliehandel.nl, de online groothandel voor bedrijven en particulieren. Olie is een niet onbelangrijk aspect voor de prestatie en levensduur van uw auto, motor, boot, camper, tractor, vrachtwagen, tractor of welke machine dan ook. Er zijn vele soorten en types smeerolie, maar welke olie kan men nu het beste gebruiken en/of past het best bij uw bedrijf? Oliehandel.nl adviseert u snel en kosteloos via haar eigen website www.oliehandel.nl, wanneer u bij de online adviseur niet vind wat u zoekt is n telefoontje genoeg om een antwoord te krijgen op uw vraag. Een team van ervaren specialisten staat u vriendelijk te woord en helpt u graag bij het vinden van een gesmeerde oplossing voor uw vragen!

Het bedrijf achter Oliehandel.nl bestaat sinds 1928 en heeft een ruime hoeveelheid aan kennis en ervaring opgebouwd en blijft continue op de hoogte van de laatste nieuwtjes door haar goede relatie met de meest bekende fabrikanten van smeermiddelen.
Afgelopen week heeft Oliehandel.nl via de link op haar site, al weer 18 nieuwe bedrijven mogen verwelkomen voor een zakelijk account.
Dit account biedt diverse mogelijkheden voor het bestellen van smeermiddelen, n van de belangrijkste zaken in deze zijn natuurlijk de extra kortingen.
U wordt op categorie ingedeeld, waardoor u voor uw branche gerelateerde artikelen een EXTRA scherpe prijs krijgt. Op alle overige artikelen ontvangt 10-25 % korting ten opzichte van de toch al scherpe Oliehandel.nl particuliere prijzen.
Wilt u eerst graag een afspraak met n van de adviseurs, ook dat is mogelijk bij Oliehandel.nl.
Kwaliteit, service en toch echt de laagste prijzen..

Ja zeker, Oliehandel.nl doet het echt!

Andere blogitems

Vaarseizoen in zicht!

08 maart 2021

Classic Oils

01 maart 2021

Kettingzaagolie!

22 februari 2021

​WIN JE MOTORRIJBEWIJS!

15 februari 2021

MOTORBEURS

15 februari 2021

MILLERS OILS

01 februari 2021