Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!


Warning: getimagesize(/home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh//files/2/blog1341220871logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 12

Warning: Division by zero in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 13

Zakelijk account Oliehandel.nl, Aanmelden voor de Scherpste prijzen!

Sinds begin Juli heeft Oliehandel.nl het zakelijk account online!
Al bijna 1,5 jaar verkopen wij online olie. Het assortiment is zeer uitgebreid, dat wil zeggen dat wij meerdere merken voeren, voor diverse sectoren en toepassingen.
Naast de particuliere bestellingen krijgen wij veel aanvragen van bedrijven en instellingen, welke graag een offerte ontvangen voor grotere inkoopvolumes.
Daarom zijn wij het afgelopen jaar druk in de weer geweest met een inlogaccount voor zakelijke klanten. Hier vult u al uw bedrijfsgegevens in, waarna u een account heeft welke persoonlijk voor u op maat wordt aangemaakt.

Aan de hand van de branche, afname volume, en persoonlijk (telefonisch) advies, bepalen wij uw inkooprijs per product. Dus heeft u een agrarisch bedrijf, dan zal in deze producten u grootste afname liggen. Hiervoor krijgt u dan ook de scherpste prijzen!
Om een account aan te maken gaat u naar:
http://oliehandel.nl/aanmelden
U krijgt dan een bevestigingsmail dat u een zakelijk account heeft aangemaakt.
Zodra wij u account hebben ingesteld, (1-3 werkdagen) dan krijgt u van ons een e-mail met een bevestiging dat uw account is ingesteld en u voor de scherpste prijzen kunt kopen.
Koopt u via het zakelijk account van Oliehandel.nl, dan wordt alles boven de € 175,- ex BTW Franco verstuurd binnen NL. Daaronder betaald u € 7,50- ex BTW verzend/administratie kosten.
Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u altijd contact opnemen met: 088 0323300 of info@oliehandel.nl