Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!


Warning: getimagesize(/home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh//files/2/blog1346151783Castrol Edge 5W30 FST 5L.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 12

Warning: Division by zero in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 13

Oliehandel.nl en Castrol olie voor de scherpste prijzen!

Voor olie en smeermiddelen moet u bij Oliehandel.nl zijn, dat wist u natuurlijk al, en anders weet u het nu;)
Breed assortiment, snelle levertijden, Service, Kwaliteit, en degelijk advies!
Kortom, in combinatie met scherpe prijzen, wat zoekt nu nog meer?

Het laatste half jaar is ons assortiment enorm uitgebreid. In de loop van dit jaar komen er nog een paar merken bij. Maar waar wij ons vooral mee willen onderscheiden is de prijs. Op dit moment hebben wij een aantal van Castrol producten in de aanbieding, waarmee wij ons willen onderscheiden in de markt, op internet en natuurlijk onder de aandacht willen komen op forums en blogs. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor producten van Castrol Edge. Wij zijn absoluut de goedkoopste per stuks verpakking van de producten die vanaf heden weer in de aanbieding staan. Bij ons is verzending vanaf 29,95 euro gratis. Tevens zijn wij druk in de weer met een update van onze site, zodat u nog makkelijker kunt zoeken op voertuigtype en kenteken, gaan wij speciale acties voor forums en clubs in de markt zetten. Kortom, profiteert u al van onze scherpe prijzen en service? Zo ja, zegt het voort, op verjaardagen, bijeenkomsten, forums, social media, clubs etc. .... Wij waarderen dit enorm! Heeft u dit al gedaan of bent u van plan dit te gaan doen, stuur ons een e-mail met foto, link etc ... en u krijgt behalve een reactie van ons, ook nog wat anders ... wat??? Dat ziet u vanzelf.

Kortom, Oliehandel.nl dat loopt gesmeerd ...

Met gesmeerde groet,

Jan de Croon jr

Oliehandel.nl

Stel een vraag
Geef je mening