Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!


Warning: getimagesize(/home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh//files/2/blog1359188121Logo oliehandel.nl.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 12

Warning: Division by zero in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 13

VOORDELEN ZAKELIJK ACCOUNT, EXTRA SCHERPE PRIJZEN EN ADVIES OP MAAT!

Ook in 2013 blijven wij u verrassen met de scherpste aanbiedingen voor de beste aantoonbare kwaliteit en onze uitstekende service.
We hebben in 2012 een groot aantal nieuwe relaties mogen verwelkomen via onze webshop en zeer veel positieve reacties gekregen op onze aanbiedingen, adviezen en correcte leveringen. Mocht u vragen hebben over uw account, helpen wij u telefonisch graag op de juiste gegevens/producten te vinden.

Wilt u graag meer weten over ons bedrijf en de mogelijkheden om op een verantwoorde wijze te besparen op uw inkoop, neem dan gerust eens contact op en laat u vrijblijvend informeren. Wij leggen u graag uit waarom wij voor bodemprijzen kunnen leveren.
Mocht u wel willen profiteren van onze aanbiedingen en altijd lage prijzen, maar liever niet via de webshop bestellen, bel dan met één van onze medewerkers of uw vaste contactpersoon van Oliehandel.nl
Voor bedrijven die een efficiënte voorraad wensen maken wij op aanvraag een vrijblijvend voorstel op maat met de scherpst mogelijke prijzen, ook voor wederverkopers hebben wij extra pallet kortingen en diverse handige tips en tools welke wij graag aan u presenteren. Een afspraak op uw bedrijf behoort uiteraard eveneens tot de mogelijkheden.
U zult ons verder dit jaar vaak tegen komen met onze spraakmakende advertenties in de vakbladen en op de diverse vakbeurzen verspreid over Nederland.
De eerste beurs van 2013 hebben we al weer gehad, de volgende geplande beurs is de Groene Sector Vakbeurs Venray op 5, 6 en 7 februari, we heten u graag van harte welkom op onze stand nr. 141.

De medewerkers van Oliehandel.nl zijn u ook in 2013 graag weer van dienst.


Agri- & Groensector Wim Beltman          0610 708 759
Automotive & Industrie Wilco Temmink 0612 970 997
Algemeen Jan de Croon Jr.                     0651 934 438Met gesmeerde groet,


Jan de Croon jr
Oliehandel.nl

Andere blogitems

Kettingzaagolie!

22 februari 2021

​WIN JE MOTORRIJBEWIJS!

15 februari 2021

MOTORBEURS

15 februari 2021

MILLERS OILS

01 februari 2021