Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!


Warning: getimagesize(/home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh//files/2/blog1369474820logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 12

Warning: Division by zero in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 13

Bezoeken wij binnenkort uw bedrijf? KROON OLIE BINNENKORT BIJ OLIEHANDEL.NL

Kroon olie in het assortiment!
Nadat wij vorige week ons officieel verkoper van MOTUL olie mogen noemen, wij hebben bewust eerst voor de motorfietslijn gekozen, omdat dit een directe meerwaarde voor ons assortiment is, zijn wij u verheugt te kunnen mededelen dat wij in de maand JULI de complete lijn kleinverpakking van KROON Olie gaan voeren!
Waarom? Met Eurol hebben wij natuurlijk al een fantastisch assortiment! Maar wij passen ons assortiment aan naar de wensen en vraag van de klant. Kroon olie is natuurlijk een gerenommeerd merk in de oliewereld, dat staat voor kwalitieit en een uitgebreid assortiment aan producten.

Onderscheidend
Om ons te blijven onderscheiden van collega webshops die olie en smeermiddelen verkopen zorgen wij dat we een uitermate breed merk assortiment blijven voeren, om naast service en snelle levering ons daarmee dermate te onderscheiden, dat u als klant graag bij ons koopt en blijft kopen!
Bedrijfsbezoeken
Sinds oktober 2012 is oliehandel.nl op vele beurzen vertegenwoordigt geweest. Daarbij zijn enorm veel zakelijke accounts aangemaakt. Nu maken onze vertegenwoordigers een “rondje” door heel NL, om deze bedrijven te bezoeken. Is hij in de buurt van uw bedrijf op een bepaalde dag, dan kan het zijn dat u wordt gebeld door Lizet der Kinderen, of er een mogelijkheid is om een afspraak te maken voor een vrijblijvend bezoek, om u van onze aanbiedingen en service op de hoogte te brengen! Want waar andere webshops stoppen, leveren wij ouderwetse service!
Magazijn automatisering en uitbreiding!
Onze productvoorraad wordt online gekoppeld aan de webshop. Zodat u direct kunt zien of de producten op vooraad zijn en/of welke dag uw bestelling geleverd wordt!
Tevens veranderen wij de indeling en breiden wij het magazijn uit, om aan de vraag te kunnen blijven voldoen en op de toekomst te zijn voorbereid! Want snelle levering is immers onze beste reclame!
Ook deze maand weer een paar spectaculaire aanbiedingen, tevens zullen wij een aantal artikelen in de uitverkoop doen, waar dan ook een spectaculair lage prijs aan hangt!

Kortom, genoeg te doen voor het team van Oliehandel.nl de komende maand!

Heeft u vragen over bestelllingen, smeeradvies of andere informatie, mail of bel gerust!
088 0323300 of info@oliehandel.nl

Jan de Croon jr

Oliehandel.nl